Mihaela Bilic dezvăluie secretul. Acesta este alimentul ideal pentru slăbit: „Poate fi consumat fără moderaţie! Puteţi abuza de el!”

Mihaela Bilic a vorbit despre alimentele ideale care ne ajută să ne menținem silueta dorită, care sunt sănătoase și care nu ne obligă să ne înfometăm.

26 iul. 2021, 15:22
Mihaela Bilic dezvăluie secretul. Acesta este alimentul ideal pentru slăbit: „Poate fi consumat fără moderaţie! Puteţi abuza de el!”

Mihaela Bilic dezvăluie secretul. Exercițiile fizice ard caloriile și reprezintă un alt element cheie în menținerea unei greutăți sănătoase sau în procesul de pierdere în greutate. În plus, exercițiile fizice fac parte dintr-un stil de viață sănătos și trebuie practicate cu regularitate inclusiv de persoanele care nu doresc neapărat să slăbească.

Mihaela Bilic dezvăluie secretul. Acesta este alimentul ideal pentru slăbit

”Cel simplu lucru după un exces este să îi dăm o pauză organismului. Ce înseamnă această pauză? Hidratare din belșug și nu mă refer doar la apă ci și la ciorbe, dacă se poate de legume, pentru că este piața plină de ștevie, lobodă, etc., la care nici măcar nu merită să le numărăm caloriile.

Acolo avem doar apă, fibre, vitamine, minerale, deci doar sănătate. A se consuma fără moderație de această dată. Puteți abuza de ea, puteți mânca ciorbă de trei ori pe zi! Nimeni nu se gândește la ciorba ca la alimentul ideal de slăbit! Este o chestiune pe care v-o recomand!”, a declarat medicul nutriționist.

Totodată, persoanele care vor să slăbească pot consuma produse lactate care, în perioada de vară, sunt pline de nutrienți. Se mai spune ca si calciul din produsele lactate poate ajuta la pierderea in greutate prin ruperea adipocitelor (celule grase). De asemenea, alte componente precum proteinele din zer, acidul linoleic conjugat si aminoacizii pot avea un rol in scaderea in greutate. In alte studii, s-a descoperit ca persoanele cu o dieta de slabit controlata caloric, consumatoare de lactate, au scazut mult mai usor in greutate decat persoanele non-consumatoare de lactate. Mai mult decat atat, consumatorii au pierdut mai mult din circumferinta abdominala, ceea ce reduce foarte mult riscul de boala cardiovasculara sau diabet zaharat de tip 2 etc.

Apoi produsele lactate slabe care, în perioada de vară, sunt mai bune decât oricând, pentru că animalele au iarbă proaspătă. Fie că e vorba de lapte bătut, lapte dulce, iaurturi, chiar și cașul sau brânza proaspătă are în compoziție calciu din belșug care ne ajută să deblocăm metabolismul și să îl ajutăm să ardă mai repede grăsimea de rezervă”, spune Mihaela Bilic.

Citeşte şi: Mihaela Bilic atrage atenţia. Acestea sunt de fapt exerciţiile care topesc depozitele de grăsime: „Nu mersul la sală ajută!”