Mihai Leu, mărturie CUTREMURĂTOARE despre lupta cu CANCERUL

Mihai Leu a trecut, în ultima lună, prin momente cumplite A fost depistat cu cancer la colon si s-a operat de urgenta. Acum este in afara oricarui pericol.

15 ian. 2015, 14:58
Mihai Leu, mărturie CUTREMURĂTOARE despre lupta cu CANCERUL

„Cred că nimănui nu-i face plăcere să vorbească despre asemenea lucruri. Am avut de ceva timp dureri stomacale aproape zilnic. Nu-mi dădeam seama de unde şi până unde. Am un regim alimentar sănătos, nu am fumat, iar de băut nu am exagerat niciodată. Mi-am făcut analizele şi aşa am aflat de cancerul la colon. Pe 15 decembrie m-a operat domnul Irinel Popescu, căruia ţin să-i mulţumesc şi pe această cale, deoarece acum sunt bine şi pot spune că şi sănătos”, a declarat Mihai Leu pentru Ring.

„Astăzi, cancerul la colon nu mai este atât de grav, se poate scăpa de el dacă este depistat din timp. Am fost, recent, la Viena şi am făcut din nou analizele care au ieşit foarte bine. După operaţie am urmat un tratament medicamentos şi am făcut şi terapie, dar astea au trecut”, mai spus fostul campion mondial la box.

„Am fost foarte discret, am ascuns cât am putut această boală. Însă acum văd că am mai mulţi prieteni decât credeam. Le spun tuturor că sunt bine, şi chiar de săptămâna viitoare o să mă apuc de organizarea raliului de la Arad, care va avea loc între 8 şi 10 mai „, a încheiat Mihai Leu.