Mircea Badea o taxează dur pe Dana Budeanu în scandalul ”azilelor groazei”. „N-o fi aflat sau este subiect de fătălăi”

Scandalul ”azilelor groazei” din Ilfov a șocat o țară întreagă, împărțind opinia publică în două. În ultimele zile, la toate posturile de televiziune din țară au fost dezbateri aprinse pe acest subiect halucinant. Mircea Badea a observat că încă de la începutul acestui scandal de pe scena comentatorilor a lipsit un personaj-cheie și anume Dana Budeanu, prietena Gabrielei Firea.

24 iul. 2023, 15:10
Mircea Badea o taxează dur pe Dana Budeanu în scandalul ”azilelor groazei”. „N-o fi aflat sau este subiect de fătălăi”
Mircea Badea o taxează dur pe Dana Budeanu în scandalul ”azilelor groazei”

Mircea Badea o taxează dur pe Dana Budeanu în scandalul ”azilelor groazei”. Cunoscutul realizator TV a subliniat că Dana Budeanu, care de regulă are o opinie pe orice subiect, nu a avut nicio reacție în cazul azilelor ororilor.

Citește și FOTO Dana Budeanu a împlinit 44 de ani. Unde și-a petrecut ziua de naștere criticul de modă: „Nu am altceva ce să-mi doresc”

Mircea Badea o taxează dur pe Dana Budeanu în scandalul ”azilelor groazei”

„Lipsește intervenția lămuritoare și dezvăluindă a Danei Budeanu despre „căminul groazei”. N-o fi aflat sau este subiect de fătălăi?”, a scris Mircea Badea pe Instagram.

În ciuda atacului lui Mircea Badea la adresa Danei Budeanu, creatoarea de modă a intervenit în urmă cu câteva zile în scandalul ”azilelor groazei” sărind în apărarea Gabrielei Firea.

Dana Budeanu a vorbit în exclusivitate pentru România TV despre atitudinea BOR, pe care o condamnă, dar și despre campania de denigrare împotriva Gabrielei Firea. Stilista a declarat că BOR se face vinovată pentru mai multe probleme, inclusiv aruncarea a sute de mii de oameni în gropi, în saci, fără slujbă, pe parcursul pandemiei de Covid-19.

În ceea ce privește scandalul „azilelor groazei”, Dana Budeanu este de părere că este o campanie, foarte bine organizată de hashtagi,  pentru denigrarea Gabrielei Firea.

„Mai știi ceva de achizițiile din pandemie? Se duce cineva la pușcărie? Recuperăm ceva din cașcavalul ăla? Nu știi nimic de dosare? De ăia 60 de morți arși în mandatul lui magicianul. Nu colectiv. Știi ceva de dosarele acelea? Ăia 60 arși de vii în pandemie, doar ăia 60, nu sute de mii aruncați în saci de BOR. Nu ăia domnule Bănescu, aruncați în saci de BOR. Că sunteți milos, vă pasă de bătrâni. Dar de bătrânii aruncați fără slujbă în groapă v-a păsat? Știți că BOR n-a ieșit la Colectiv cu nicio declarație 4 zile? Mai știți marea panică pe hashtagi? Ați văzut cum se aplauda de hashtagi ieșirea lui Bănesdcu la BOR odată cu trotinetele din Guvern.

Bănescu e numit purtător de cuvânt după Colectiv, când a venit magicianul. Cu guvernul atunci a fost numit și marele hashtag Bănescu la BOR. Care astăzi e terminat pe jos. Aveți 80% din azilele de bătrâni. Majoritatea sunt la BOR. Poate Ciolacu are o idee așa pentru 2024 și trece toate centrele de sub BOR. Hai să le împărțim între PSD și PNL. Trecem toate centrele astea și așa știm exact care-i care.

Poate are Ciolacu o idee. Poate mai vorbește cu BOR-ul în 2024.Pentru că BOR-ul vorbește doar cu AUR. Păi pe AUR i-ai adus tu la 9%? Dar cine? Biserica! Unde a fost campania AUR? În biserici! Oamenii de la țară nu au Facebbok. Ce zice PNL? Aloo? Pensații, ce ziceți de ideea lui Dănuța.

Problema mea e că BOR-ul a devenit cam progresist. Astea sunt harneli de presă! Mă interesează co BOR-ul a abandonat o țară doi ani jumate și ne-au aruncat bătrânii, pentru care azi plânge Bănescu, în gropi în saci?

Problema din cămine este peste tot România. Nu e nicio problemă dacă nu se vrea să candideze Firea. Am văzut același joc și în 2020.

Tu ca pubilc să aduni toată presa, tot online-ul, toți postacii, biserica pentru așa o campanie? Ce v-a făcut Firea? Așa frică vă e? Firea e inamicul public din România? E un cretinism! Cum să ai reacție la așa ceva? Cum să halesc așa ceva?  Firea a fost răstignită tot mandatul de primar pentru acțiunile pro bătrâni”, a declarat Dana Budeanu în exclusivitatea pentru România TV

Citește și EXCLUSIV | Dana Budeanu sare în apărarea Gabrielei Firea în scandalul „azilelor groazei”: „Ce v-a făcut? Așa frică vă e? Firea e inamicul public din România?”