Moartea lui Peter Imre naşte controverse. Medicul Flavia Groşan: „Cică un cancer pulmonar la 20 de ani şi reactivat acum. Ei, hai, nu-mi jigniţi inteligenţa”

Peter Imre, unul dintre cei mai bogați afacerişti din România, s-a stins la vârsta de 60 de ani, într-o clinică din Bucureşti. Suferea de un cancer pulmonar cu care fusese diagnosticat la vârsta de 20 de ani, dar decesul său a fost pus sub semnul întrebării de prieteni, dar şi de specialişti.

03 iul. 2022, 14:45
Moartea lui Peter Imre naşte controverse. Medicul Flavia Groşan: „Cică un cancer pulmonar la 20 de ani şi reactivat acum. Ei, hai, nu-mi jigniţi inteligenţa”

Medicul pneumolog Flavia Groşan este una dintre persoanele care se îndoiesc de faptul că moartea lui Peter Imre ar fi fost determinată de cancer. Celebră pentru vehemenţa cu care s-a opus atât vaccinării împotriva virusului, cât şi faptului că virusul corona ar fi fost mortal, celebră şi pentru un tratament anticovid după schemă proprie, care încălca orice protocol medical, doctoriţa vine acum cu versiunea proprie asupra morţii afaceristului.

Flavia Groşan contestă faptul că Peter Imre ar fi fost răpus de cancer

Reputatul medic pneumolog evită să spună cu subiect şi predicat că cele trei doze de vaccin anticovid pe care Imre şi le administrase i-au adus moartea, dar spune că acest tip de cancer a devenit cronic şi în niciun caz nu se reactivează după 40 de ani.

Peter Imre , vaccinat, mort. Cica un cancer pulmonar la 20 de ani și reactivat acum. Ei, hai. Și un covidas in Octombrie. Va rog, nu mi jigniți inteligenta„, scrie medicul pe Facebook.

În comentariile la postare, medicul intervine şi le răspunde comentatorilor afirmând că această boală a devenit cronică şi în niciun caz nu se reactivează după 40 de ani.

Citeste si EXCLUSIV | Cozmin Guşă, devastat după pierderea lui Peter Imre. A aflat chiar de ziua lui despre moartea miliardarului. „Bucuria s-a transformat în lacrimi”

Cozmin Guşă, unul dintre apropiaţii lui Imre, alimentează controversele legate de moartea afaceristului

Cozmin Guşă a afirmat, la România TV, că, în ultimele luni, Peter Imre s-a luptat cu cancerul, în condiţiile în care se confruntase cu probleme cardiace „destul de grave” în urmă cu aproape cinci ani.

„A fost un cancer galopant. Ţinând cont de unde se tratează – medicii sunt implicaţi în Europa, a fost destul de liniştit, am comunicat tot timpul cu el chiar şi în perioadele în care era sub un tratament greu”, a povestit Cozmin Guşă.

Mai mult, fostul politician a precizat că Peter Imre îşi făcea planuri de viitor, în ciuda bolii nemiloase.

S-a întors acasă, era vesel. Făceam nişte planuri de viitor. Totuşi, acum o săptămână avea o voce stinsă şi atunci când am vorbit cu el – mă sunase să mă întrebe dacă poate să ajute şi el cu ceva la moartea lui Neluţ Vasilescu de la Compact, un alt prieten comun care a murit tot de cancer şi el vaccinat. I-am spus că nu, dar a zis că avea vocea stinsă din cauza tratamentului dur pe care-l făcea. N-am considerat că acel tratament extrem de costisitor şi sofisticat ar putea să dea greş, deoarece cancerul de care a suferit el se vindecă în general.

Citeste si A murit Peter Imre, unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din România. Multimilionarul avea doar 60 de ani

Sunt mai multe personalităţi care s-au vindecat pentru că l-au depistat din timp. Sigur, vestea morţii a fost cu atât mai cutremurătoare cu cât ne aşteptam ca în urma acestui tratament el să scape”, a spus analistul.

Guşă a afirmat, totodată, că ştie despre cazuri de reapariţie a cancerului după vaccinare.

Nu vreau să vorbesc cu păcat, dar dacă stau să mă gândesc câţi oameni au decedat cu remisie totală de cancer şi apoi cu repariţia cancerului fiind vaccinat. Nu ştiu ce să zic. Poate să fie o coincidenţă, e periculos să vorbeşti cu păcat în astfel de momente.

Neluţ Vasilescu este un alt caz, fiind vaccinat, al cărui cancer care intrase în remisie totală în urmă cu cinci ani s-a reactivat şi tot pe parcursul a trei luni n-a mai fost însă nimic de făcut”, a mai precizat Cozmin Guşă.