Nelu Tătaru susţine că a fost la ziua lui Ludovic Orban doar în trecere. „Nu sunt nici fumător, nici băutor”

Ministrul Sănătăţii a confirmat marţi seară a fost prezent la ziua premierului Ludovic Orban, dar numai la început. Nelu Tătaru consideră că momentul în care şeful Executivului a fumat şi a băut într-un alcool de la Palatul Victoria a fost unul "regretabil la ziua unei persoane, într-un context în care cineva încearcă să şteargă nişte realizări".

RomaniaTV.net
03 iun. 2020, 05:33
Nelu Tătaru susţine că a fost la ziua lui Ludovic Orban doar în trecere. „Nu sunt nici fumător, nici băutor”

„Am fost la început, l-am felicitat pe premier, nu am stat prea mult, am plecat. Găsesc că este un moment regretabil, la ziua unei persoane, într-un context în care cineva încearcă să şteargă nişte realizări. Nu sunt nici fumător, nici băutor”, a declarat Nelu Tătaru, la TVR, conform Agerpres.

Ludovic Orban se lasă de fumat: Am comis o greşeală, dar o piatră venită dinspre PSD nu mă va lovi pe mine

Întrebat ce recomandare i-ar face lui Ludovic Orban, care este fumător, Tătaru a răspuns: „Este un obicei al fiecăruia dintre noi, un mod de viaţă pe care ni-l alegem şi suntem responsabili. Ca medici, interzicem fumatul, interzicem alcoolul, bem doi litri de apă pe zi, nu facem exces de sare şi zahăr. Este un context în care domnul prim-ministru Ludovic Orban şi-a asumat ieşirile, şi-a plătit amenda”.

Ludovic Orban a aflat cine este turnătorul care a scăpat poza compromiţătoare de la Guvern în presă

Cheful tras de Ludovic Orban și miniștrii la Palatul Victoria a avut repercursiuni. După ce a fost amendat premierul Orban, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a aplicat sancțiuni contravenționale pentru cinci membri ai Executivului.