Nicuşor Dan, despre scandalul între PNL şi USR: „Sunt dezbateri uzuale în campaniile electorale”

Nicuşor Dan a declarat joi, la Digi24, că nu are emoţii în ce priveşte susţinerea în Consiliul General al Capitalei, în contextul contrelor dintre PNL şi USR, deoarece este sigur că acestea nu sunt decât mecanisme de campanie electorală, la care se va renunţa după 6 decembrie.

RomaniaTV.net
22 oct. 2020, 18:40
Nicuşor Dan, despre scandalul între PNL şi USR: „Sunt dezbateri uzuale în campaniile electorale”

„Sunt doua lucruri cumva separate. Peste cinci saptamani o sa avem alegeri parlamentare si sunt dezbateri uzuale in campanii. La Bucuresti am avut discutii foarte constructive cu cei din echipa de consilieri PNL si USR-PLUS, am fost azi toti la investirea primarului de la Sectorul 6, nu am niciun fel de emotie legat de majoritatea care va guverna Bucurestiul”, a declarat Nicușor Dan la Digi24.

Razboiul electoral dintre PNL si USR a culminat joi cu retragerea sustinerii lui Dominic Fritz, primarul Timisoarei, de catre PNL.

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că acordul negociat luni cu PNL pentru numirea de viceprimari şi vicepreşedinţi ai consiliului local nu a fost onorat de liberali, care s-au retras în ultimul moment.


loading...