O fostă vedetă de la Antena 1, clipe grele de Ziua Îndrăgostiţilor. Violatorul a fost arestat

O celebra stirista de la Antena 1 trece prin clipe cumplite. Chiar in noaptea de Ziua indragostitilor, vedeta a fost violata, iar acum se afla la un centru de ocrotire. Din fericire, agresorul a fost prins si se afla in spatele gratiilor.

15 feb. 2015, 15:52
O fostă vedetă de la Antena 1, clipe grele de Ziua Îndrăgostiţilor. Violatorul a fost arestat

Mariana Moculescu a ajuns la capatul puterilor! De vineri noaptea vedeta plange fara incetare si-si roade unghiile de stres. Chiar de Valentine’s Day, Mariana a fost violata de Gioachinno, barbatul cu care locuieste de cateva luni bune si care i-a facut viata un cosmar, in ultima vreme.

Mariana Moculescu, abuzată sexual în Germania. „Vrea sex în fiecare zi, iar când îi zic nu, devine isteric”

„Sunt praf, va rog sa ma credeti. Am trait cea mai grozanica experienta din viata mea. Vineri seara, dupa ce a venit de la lucru, Gioachinno m-a abuzat sexual. Eu sunt racita cobza de cateva zile si abia daca ma pot misca. Imi era foarte rau, dar pe el nu l-a interesat ca eram in halul ala, a vrut sex, asa ca m-a siluit. Ma simt foarte rau si nu-mi vine sa cred ca am patit asa ceva”, a declarat Mariana Moculescu pentru CANCAN.ro.Imediat dupa incident, vedeta a mers val-vartej la politie pentru a face plangere, iar oamenii legii l-au si arestat pe agresor: „Ma bucur ca in tara asta lucrurile merg asa cum ar trebui. Politistii l-au arestat imediat ce am facut plangere„, a mai spus vedeta pentru cancan.ro.

Citeşte şi Vedetă din România, ameninţată cu desfigurarea feţei cu acid de un proxenet în Germania