O vulpe s-a furişat în Parlament. S-a urcat cu scara rulantă şi s-a plimbat pe la patru etaje

O vulpe a reuşit să păcălească vigilenţa paznicilor din Parlamentul Marii Britanii şi s-a plimbat nestingherită prin sediul instituţiei. Animalul viclean a folosit chiar scara rulantă şi, până să fie prins de poliţişti, a lăsat un "cadou nedorit" în faţa biroului unui parlamentar. 

RomaniaTV.net
07 feb. 2020, 13:26
O vulpe s-a furişat în Parlament. S-a urcat cu scara rulantă şi s-a plimbat pe la patru etaje

Vulpea a stârnit panica joi seară de îndată ce a intrat pe furiş în sediul Parlamentului britanic. Animalul sălbatic a pus pe jar Poliţia pentru că s-a plimbat prin sediul instituţiei, relatează CNN.

 

Mai mulţi parlamentari britanici aflaţi în clădire au scris pe Twitter mesaje legate de prezenţa vulpii în sediul instituţiei. Animalul sălbatic a urcat cu scara rulantă şi şi-a făcut nevoile în faţa biroului unui parlamentar laburist, aflat la etajul doi al clădirii.

Poliţiştii au încercat să captureze vulpea care urcase la etajul al treilea al Parlamentului.

Sediul Parlamentului britanic s-a confruntat cu numeroase invazii de şobolani. De alftel, Alison Thewliss, un parlamentar din Partidul Național Scoțian, a scris că prezenţa vulpii ar putea fi benefică deoarece animalul ar putea mânca şoarecii şi şobolanii din clădire.

În cele din urmă, vulpea a fost prinsă şi scoasă din Parlament într-o cutie.