Oana Matache și Radu Siffredi, în prag de despărțire. „Ea nu și-a pregătit un divorț. A făcut totul brusc, peste noapte, a făcut pe ascuns”

Povestea de dragoste dintre Oana Matache și Radu Siffredi, noul partener cu care l-a înlocuit pe tatăl copiilor săi, s-a transformat într-un adevărat scandal. Artista a fost aspru criticată atât de familie, cât și de internauți pentru decizia luată de a divorța de Răzvan Miheț și a-și reface viața.

21 mart. 2023, 10:05
Oana Matache și Radu Siffredi, în prag de despărțire. „Ea nu și-a pregătit un divorț. A făcut totul brusc, peste noapte, a făcut pe ascuns”

Oana Matache și Radu Siffredi, în prag de despărțire. Carmen Harra a dezvăluit ce se va întâmpla în viața cuplului nou format și cât vor reuși să rămână împreună. Clarvăzătoarea spune că e vorba de o iubire karmică, doar așa se explică faptul că mariajul Oanei s-a rupt atât de brusc și s-a reorientat spre altcineva. Carmen Harra a spus că sora Deliei a fost cucerită de șarmul partenerului său, dar că relația lor nu va ține prea mult.

Citește și Oana Matache și Radu Siffredi au făcut show pe străzile din București. Cum au fost surprinși, după ce bărbatul a vrut să demonstreze că nu consumă substanțe interzise

„Ruptura asta poate să fi venit în timp, ei s-au detașat în timp unii de alții, nu a existat fuziunea aia emoțională și atunci s-au uitat unii la alții ca doi străini. Asta e o variantă, dar mai e și varianta că ea a avut așa o iubire peste noapte de acest om, cu care eu personal cred că ar putea să aibă o conexiune karmică, pentru că numai conexiunile karmice produc rupturi atât de puternice în mariajul cuiva. Asta e concluzia mea, aici ne raportăm la o relație karmică, relațiile karmice vin din experiențele anterioare. Eu cred că ea are o atracție cu acest Radu, noul ei iubit, care în plus pare să fie foarte șarmant și a prins-o în mrejele lui. Partea proastă este că ea lasă totul nerezolvat în relația cu Răzvan, lasă doi copii, lasă suferința celor din jur la familia ei care sunt intrigați, nu aprobă.

Ea dorește cu orice preț să fie în această relație, dar când noi lăsăm lucrurile, psihologic vorbind, nerezolvate undeva, noi nu construim nimic pe suferința altora. De câte ori ne despărțim de cineva și producem durere și vrem să fim fericiți cu altcineva, nu ne construim acea fericire. Eu am o îndoială că ea merge în timp cu bătaie lungă în relații foarte bune cu acest Radu, pentru că ea lasă în spate toată această acțiune undeva greșită, pentru că ea nu și-a pregătit o separare sau un divorț. A făcut totul brusc, peste noapte, a făcut în ascuns și lucrurile astea nu merg așa. Nu o să-i placă ce-i spun eu, oamenii nu vor să audă adevărul, ne doare rău de tot, îl respingem și ne revoltăm și condamnăm persoana care ne pune adevărul în față, pentru că nu putem să-l digerăm”, a declarat Carmen Harra, în emisiunea Corneliei Ionescu.

Oana Matache și Radu Siffredi se vor despărți. Carmen Harra: El o să vrea să iasă din relație. Acum îi place pentru că-l face celebru

Carmen Harra nu are niciun dubiu că relația celor doi se va încheia. Chiar dacă ajung în fața altarului și fac pasul cel mare, căsnicia tot nu va rezista. Potrivit clarvăzătoarei, Radu Siffredi va pune punct relației când se va plictisi.

Citește și Oana Matache, un nou mesaj controversat pe internet în scandalul momentului: „Aceste aplauze asigură femeia să fie la dispoziția bărbaților”

„Pericolul pe care Oana îl creează este a celui de-al doilea divorț în cazul unei căsători cu acest Radu. Pornim cu Radu, dar nu știu câți ani, poate nu mai mult de 3, poate 7, dar nu e de bătaie lungă. Mă întreb și dacă ajunge să se căsătorească cu el, pentru că eu cum îl percep, e un bărbat foarte șarmant, foarte plin de viață, are o prezență și el este foarte convins de cine este, dar s-ar putea ca la un moment dat relația asta să devină banală pentru el și să vrea să iasă din ea. Acum îi place pentru că-l face celebru, se consideră măgulit, e genul de om pe care e bine să-l măgulești. E un pic de narcisist, dar în momentul în care ei s-au săturat de ceva și nu le convine se spală pe mâini și au plecat”, a mai spus Carmen Harra.