Oana Roman, atacată de hackeri. Este incredibil ce i-au făcut!

Oana Roman se confruntă în ultima perioadă cu tot felul de comentarii și remarci negative la adresa ei. Acumn, vedeta a devenit şi ținta hackerilor, care s-au amuzat pe seama sa.

26 ian. 2021, 15:13
Oana Roman, atacată de hackeri. Este incredibil ce i-au făcut!
Oana Roman a izbucnit în lacrimi la sfârşit de an

Oana Roman, atacată de hackeri. Oana Roman le-a povestit urmăritorilor de pe Instagram că a fost ținta hackerilor, care au ținut să o jignească într-un mod aparte. Se pare că hackerii au schimbat profilurile conturilor de Netflix ale acesteia, le-au dat alte nume și au schimbat și pozele.

Oana Roman, atacată de hackeri

„Azi, la un moment dat, cineva mi-a spart contul de Netflix. Nu știu de ce și mai ales cum. A schimbat profilurile, a pus alte nume și niște poze. Profilurile se numeau: Oana Scroafa, Marius Roman și Felie de Pizza. Este cumva evident din ce zonă vin astfel de lucruri. Vă întreb: e clar că ai probleme mentale care necesită îngrijire de specialitate, dacă îți trece prin cap să faci așa ceva?”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman s-a filmat dezbrăcată în cada plină cu spumă: „Fericire, relaxare! Calm. Linişte”

Răspuns dur pentru cei care o atacă

Oana Roman s-a săturat de toate comentariile negative pe care le primește și le-a transmis un mesaj tranșant celor care o atacă. „Trebuie să înțelegeți odată pentru totdeauna că rețelele sociale nu sunt făcute sau conturile persoanelor publice nu sunt făcute pentru ca unii dintre voi să dea lecții de viață, să dea sfaturi, să impună lucruri! Dacă nu-ți place ești absolut liber să nu mă urmărești, dar nu îmi impune (…). Plus că sunteți extrem de influențați de un anumit curent în online, care vă instigă la ură, care vă instigă la rău. Și, fără să vă dați seama, vă transformați în ceva ce nu este ok pentru voi, pentru că vă hrăniți cu rău, vă hrăniți cu ură, vă hrăniți cu venini. Chestia asta vă dăunează vouă în primul rând. Lumea vede, asculta, vorbește. Din păcate, de multe ori, vede greșit, asculta puțin și vorbește prea mult”, a spus Oana Roman.

Cum a slăbit Oana Roman 20 kg, fără să ţină dietă drastică. Secretul, dezvăluit chiar de vedetă