Pedofilul austriac s-a SINUCIS în arestul poliţiei din Sibiu

Pedofilul austriac, acuzat de violarea a două surori de 9 şi 11 ani, din România, s-a sinucis în arestul poliţiei de la Sibiu. În urmă cu câteva zile, bărbatul ceruse să stea singur în celulă. Sinuciderea bărbatului este cercetată acum de un procuror criminalist de la Parchet.

09 sept. 2015, 11:32
Pedofilul austriac s-a SINUCIS în arestul poliţiei din Sibiu

Pedofilul austriac a fost găsit fără suflare în dimineaţa zilei de 3 septembrie de gardienii care îl păzeau. Aceştia şi-au dat seama că ceva nu este în regulă abia după ce au văzut că bărbatul nu le răspunde. Când au intrat în celula în care austriacul ceruse în urmă cu doar câteva zile să stea singur, l-au găsit strangulat cu un prosop.

Din primele cercetări, se pare că bărbatul de 63 de ani a prins prosopul  de marginea patului şi s-a autostrangulat până când a murit.

Cetățeanul fusese trimis în judecată pentru infracțiunea de viol a două fete de 9 și respectiv 11 ani. Se afla la centrul de retinere si arestare preventiva la IPJ Sibiu. In 3 septembrie a fost anunțat parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu că a fost găsit decedat. S-a făcut cercetare la fața locului. Este vorba de o formă atipică de sinucidere”, a explicat Adriana Șandru, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, pentru Ora de Sibiu.

În urma incidentului, agenţii de poliţie care au lucrat la centrul de retinere si arestare preventiva al IPJ Sibiu, în noaptea în care cetățeanul austriac s-a sinucis sunt cercetați de parchet, scrie oradesibiu.ro

Pedofilul austriac se afla în arestul poliţiei de la Sibiu din data de 8 iulie. Acesta era acuzat de faptul că ar fi violat două surori de 9 respectiv 11 ani.

Citeşte şi Situaţie SCANDALOASĂ. Mama care şi-a VÂNDUT COPILA de 8 ani unui PEDOFIL este LIBERĂ