Povestea bărbatului care trăieşte cu DOUĂ FEMEI: Una îmi este soţie şi alta îmi este IUBITĂ VIDEO

Un american trăieşte probabil visul oricărui bărbat. Astfel, el are atât o soţie, cât şi o iubită. Inedit este faptul că în familie există şi un copil de 12 ani care este crescut de ambele femei.

27 nov. 2013, 13:22

Kamala Devi, o femeie de 38 de ani, este căsătorită cu Michael McClure, un bărbat de 49 de ani, de peste 12 ani de zile, dar şi-au jurat de la început că nu vor să rămână monogami. Acesta este şi motivul pentru care de şase luni de zile familiei, care are şi un copil, i s-a alăturat o bisexuală de 27 de ani, Rachel Rickards, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Un singur soţ este împărţit de două surori gemene şi verişoara lor

Cei trei adulţi împart atât o casă, cât şi dormitorul, declarând că în acest mod nu se plictisesc şi fac mai mult sexy. Kamala şi Michael şi-au jurat iubire veşnică, dar niciunul nu a promis că nu va mai întreţine relaţii şi cu alţi oameni motiv pentru care au avut numeroşi iubiţi de-a lungul timpului.

Citeşte şi Gelozia ucide! Un bărbat poligam a fost VIOLAT PÂNĂ LA MOARTE de soţiile sale

Inedit este faptul că băiatul soţilor, Devin, este crescut de ambele femei, motiv pentru care are parte de mai multă atenţie. Mai mult, el a fost crescut în spiritul poligamiei şi întelege aceste lucruri.


loading...