Prea scump pentru vârsta lui. Bătrân de 90 de ani, tâlhărit de două femei cu care voia să facă sex

Ajutate de doi complici minori, cele două i-au furat bătrânului din comuna clujeană Floreşti suma de 1.100 lei.

RomaniaTV.net
31 mart. 2012, 09:26
Prea scump pentru vârsta lui. Bătrân de 90 de ani, tâlhărit de două femei cu care voia să facă sex

Un bătrân comuna clujeană Floreşti a plătit scump fantezia de a face sex cu două femei. El a fost jefuit de o mamă şi de fiica acesteia, pe care le plătise pentru a întreţine relaţii sexuale cu el.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea, a declarat, citată de site-ul stiridecluj.ro: „În 27 martie, P. Vasile de 90 ani, din Floreşti, a sesizat Secţia Rurală Floreşti cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras suma de 1.100 lei. În urma investigaţiilor efectuate de politişti s-au stabilit următoarele: la data de 27 martie, în jurul orelor 9.30, la ieşirea dintr-un bar unde a consumat băuturi alcoolice, victima s-a întâlnit cu L. Rozalia de 33 ani, din Floreşti, căreia i-a solicitat prestarea unor servicii sexuale contra cost. Suspecta a contactat-o telefonic pe fiica acesteia de 16 ani, care a venit însoţită de un minor de 15 ani, deplasându-se toţi într-o casă părăsită de pe raza localităţii„.

Cele două femei au avut şi doi complici care le-au ajutat să-şi ducă tâlhăria la capăt. În timp ce minora de 16 ani dansa, a intrat în încăpere un minor de 17 ani, care, împreună cu băiatul de 15 ani, au imobilizat victima si i-au sustras banii, aplicându-i o lovitură cu palma în zona feţei, victima cazând la podea.

Toţi cei patru suspecţi au fost prinşi de poliţiştii clujeni la câteva ore după ce i-au furat banii bătrânului.