Prezentatoarea Pro TV şi-a părăsit logodnicul pentru managerul UNTOLD. A fost cerută în căsătorie chiar la festival

Prezentatoarea Pro TV şi-a părăsit logodnicul pentru managerul UNTOLD. Ştirista este în culmea fericirii, după ce a fost cerută în căsătorie, chiar la festival, de noul ei iubit. Momentul a fost împărtăşit cu prietenii virtuali, pe Instagram.

04 aug. 2022, 15:03

Prezentatoarea Pro TV şi-a părăsit logodnicul pentru managerul UNTOLD. Este vorba despre Roxana Hulpe, care a fost reporter timp de 10 ani, iar acum prezintă de un an și jumătate ştirile PRO TV de dimineață, în weekend. Tânăra a fost promovată la pupitrul știrilor după ce a anunțat că demisionează şi pleacă la Prima TV.

Citeşte şi: Adevărul despre plecarea lui George Buhnici de la Pro TV. Câţi bani câştigă din YouTube

Prezentatoarea Pro TV şi-a părăsit logodnicul pentru managerul UNTOLD

Roxana trăieşte o poveste de dragoste cu Bogdan Rădulescu, omul de afaceri care o face fericită de ceva vreme. Momentul special unde iubitul i-a oferit inelul de logodnă s-a desfășurat în locurile natale ale știristei de la Pro TV, chiar la festival, iubitul fiind manager la Untold și Neversea. Un foc de artificii a fost lansat după ce ea a acceptat cererea în căsătorie, chiar de pe scena principală a festivalului UNTOLD 2022.

Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”, este mesajul transmis de prezentatoarea de la Pro TV, pe contul personal de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Roxana Hulpe (@roxanahulpe)

Înainte de această relație, prezentatoarea de la Pro TV s-a iubit cinci ani cu chef Alex Petricean, în pandemie ei își făceau planuri de nuntă. Poreclit „DArtagnan”, bărbatul a devenit cunoscut după participarea sa la prima ediție MasterChef, unde a câștigat locul al treilea.

Cine este Bogdan Rădulescu?

Bogdan Rădulescu a crescut la Oradea încă de când avea un an și jumătate, dar a urmat cursurile unei facultăți din Cluj-Napoca. Timp de cinci ani a lucrat în cele mai bune agenții de publicitate din Transilvania.

Ulterior, Bogdan Rădulescu a pornit propria afacere și a pus bazele unei firme care de câțiva ani organizează două dintre cele mai importante festivaluri din România.