Primele imagini cu Andreea Bălan şi noul iubit: „Totul o să fie foarte discret”

Primele imagini cu Andreea Bălan şi noul iubit. În ultimii ani, artista a trecut prin momente dificile, însă a reuşit să le depăşească. După divorţul cu scandal de George Burcea şi despărţirea de Tiberiu Argint, cântăreaţa iubeşte din nou.

14 sept. 2022, 08:44

Primele imagini cu Andreea Bălan şi noul iubit. După ce a trecut printr-un divorț și a avut o relație cu Tiberiu Argint timp de un an, aceasta pare că iubește din nou. Cântăreața a postat o fotografie în mediul online, având o descriere care a lăsat multe interpretări. De această dată, vrea să fie foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa personală şi speră ca de această dată să dureze.

Primele imagini cu Andreea Bălan şi noul iubit

Artista radiază de fericire, iar fanii săi din mediul online au observat acest lucru. Fiind îmbrățișați în apusul soarelui, imaginea arată perfect, iar cei doi au fost surprinși într-un moment intim.

Citeşte şi: Andreea Bălan vorbește despre intervențiile estetice. Vedeta trage un semnal de alarmă: „Îți creează o falsă idee”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Într-un vlog pe canalul său de YouTube, Andreea Bălan a anunțat că își dorește să păstreze discreția când vine vorba despre viața ei amoroasă. Artista nu mai vrea să vorbească despre bărbații din viața ei și le cere fanilor să înțeleagă această decizie pe care a luat-o. De asemenea, Andreea consideră că a greșit că și-a expus prea mult viața privată până acum.

Mulți dintre voi m-ați întrebat dacă am un iubit. Înțeleg această curiozitate a voastră, dar vreau să mă înțelegeți și să respectați că nu îmi mai doresc să se știe și să se vorbească despre această parte personală. Prefer ca pentru buna dezvoltare a unei astfel de relații de iubire, totul să fie foarte discret și eu să îmi trăiesc iubirea departe de ochii presei și ai curioșilor și departe de toate comentariile urâte.

Consider că am făcut această greșeală, să expun viața mea personală. Fie că mi-am dorit, fie că nu mi-am dorit, tot a fost expusă și foarte exagerată. Cu toții trecem prin despărțiri, iubiri neîmpărtășite la un anumit nivel, dar nu sunt singura care se desparte o dată, de două ori, de trei ori și nu sunt singura care e divorțată și care își crește copiii singură.

Așa că pentru mine, toate aceste experiențe nu au fost negative, pur și simplu le-am luat ca pe niște experiențe de viață, care m-au învățat cum să fiu o femeie mai bună, mai calmă, mai inteligentă, mai așezată. Sunt foarte fericită cu parcursul vieții mele. Nu regret absolut nimic din ceea ce s-a întâmplat. Toate m-au adus să fiu femeia de astăzi. Eu sunt foarte fericită cu ceea ce am devenit astăzi. În viața mea se întâmplă lucruri perfect normale așa cum se întâmplă în viețile tuturor”, a mărturisit Andreea Bălan pe contul său de YouTube.