Probe halucinante în cazul Caracal. Jurnaliştii România TV au descoperit noi oase în liziera indicată de Dincă VIDEO

Jurnalistii România TV au descoperit noi oase în liziera în care Gheorghe Dincă sustine că ar fi aruncat cadavrul Luizei. Criminalistii au împânzit zona si au făcut cercetări la fata locului.

12 oct. 2019, 19:54
Probe halucinante în cazul Caracal. Jurnaliştii România TV au descoperit noi oase în liziera indicată de Dincă VIDEO

UPDATE: Oasele găsite ieri în lizieră ar putea să aparţină unei a treia victime a lui Dincă. La prima vedere ele par a fi umane însă analizele de laborator vor arata cui aparţin. Ele au fost sigilate, sunt trimise astăzi către DIICOT Bucureşti, iar LUNI vor ajunge la IML.

„Între doua transmisiuni Sami operatorul a zgarmat sistematic pamantul din groapa din care se spune ca Dinca a lasat ramasite, spre surprinderea mea mi-a aratat niste bucatele de os, am sfarmat in mana si mi-a lasat ceva ca un var semn ca nu putea fi altceva decat un os, am sunat la politie si au venit criminalistii din Caracal. Sami a fost chemat ca martor sa arate unde, si a descoperit si un os mai mare, lucrurile se schimba nu stiu ce poate inseamna, greseala primiilor, noi victime, s-au moblizat rapid si acum se studiaza zona in care au trecut si jurnalisti de presa”, a punctat jurnalistul România TV Cătălin Grădinaru.

Citeşte şi: CUTREMURĂTOR. Fragmente din maxilarul Alexandrei au fost găsite în butoiul lui Gheorghe Dincă

Se pare că adevărul începe să iasă la suprafaţă. Fragmente din mandibula Alexandrei au fost găsite în butoiul lui Gheorghe Dincă.