Răstunare de situaţie în războiul clanurilor interlope. Bebino, DAUNE MAJORE după ce a fost tăiat cu SABIA

Cezar Petcu, alias Joe, nepotul antrenorului de box de la Dinamo, care l-a atacat pe  liderul "Clanului Sportivilor" a fost reținut pentru 24 de ore și plasat în arestul Secției 12. În plus, se pare că victimele vor fi și ele inculpate de Poliție.

14 ian. 2020, 11:56
Răstunare de situaţie în războiul clanurilor interlope. Bebino, DAUNE MAJORE după ce a fost tăiat cu SABIA

Cele două victime ale liderului Clanului Țiganilo”, personaj care este nepotul lui Napoleon Gheorghe, antrenorul de box de la Dinamo, se află în stare gravă, internate sub pază la Spitalul Sf. Pantelimon.

RĂZBOIUL CLANURILOR. Bebino, filmat în timp ce rupe în bătaie un rival de temut: i-a dat „interval”. Atenţie, imagini şocante! VIDEO

„Lui Bebino i-au fost retezate niște tendoane la o mână fapt care face ca el să nu mai poată folosi toată viața degetele aflate în legătură cu acele tendoane. În plus, a rămas și fără un deget care i-a fost tăiat complet în atac. Sandovschi ar putea rămâne mut din cauză că lama sabiei i-a distrus niște nervi din zona mandibulei care ajută la vorbire. El va fi operat zilele acestea”, scrie Libertatea.

Napoleon Gheorghe, ameninţat cu MOARTEA în scandalul interlopilor. Nepotul antrenorului de la Dinamo l-a tăiat cu sabia pe Bebino

Bebino, liderul Clanului Sportivilor, a ajuns la Spitalul Pantelimon. Acesta era mutilat la nivelul mâinilor şi cu răni la piept. Între el şi alt individ, zis Joe, ar fi izbucnit un conflict sângeros, tranşat rapid cu săbii şi alte arme albe în plină stradă. Altercația dintre Bebino și rivalul său, Joe, a fost filmată și trimisă către posturile de televiziune de la noi.

IMAGINI ŞOCANTE! Cum arată Bebino, şeful Clanului Sportivilor, după ce a fost tăiat cu sabia FOTO

Evenimentul soldat cu bătaia dintre cei doi, de acum două zile din cartierul Tei, ar fi pornit de la o taxă de protecție de 15.000 de euro. Totuși, cei doi s-ar fi răfuit din cauza unor sume de bani care ar fi fost promise pentru droguri. Conform unor surse judiciare, și nu numai, un adevărat război stă să înceapă între Clanul Sportivilor și rivalii acestora, după altercația violentă de vineri seara.