Răsturnare de situaţie! Ce se va întâmpla cu Liviu Dragnea după prezidenţiale. Ajunge în faţa judecătorilor

Incredibil ce se va întâmpla cu Liviu Dragnea, fostul lider PSD, după alegerile prezidenţiale. Anunţul oficial a fost făcut recent. Acesta va fi scos din închisoare şi dus în faţa judecătorilor.

RomaniaTV.net
02 nov. 2019, 20:58
Răsturnare de situaţie! Ce se va întâmpla cu Liviu Dragnea după prezidenţiale. Ajunge în faţa judecătorilor

Fostul președinte PSD, Liviu Dragnea, va fi scos din penitenciar și dus la Înalta Curte de Justiție și Casație, în fața magistraților pentru a-și susține punctul de vedere în procesul în care cere anularea sentinței prin care a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare. Primul termen de judecată va fi pe 12 noiembrie, la 2 zile distanță de primul scrutin al alegerilor prezidențiale, potrivit Antena 3.

Liviu Dragnea a depus în octombrie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, un recurs în casaţie, prin care încearcă să obţină anularea condamnării de 3 ani şi 6 luni de închisoare pe care a primit-o în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Este a doua cale extraordinară de atac la care apelează Liviu Dragnea, după ce a depus în octombrie și o contestaţie în anulare la Instanţa supremă.

Alţi doi inculpaţi din acest dosar, Floarea Alesu, director executiv al DGASPC Teleorman, şi Olguţa Şefu, fost director executiv adjunct, au depus contestaţii în anulare.

Pe 27 mai, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.