Răzvan Pascu, mesaj către Andra și Cătălin Măruță, după scandalul cu fiica lor, Eva: „Știți ce am aflat acolo?”

Răzvan Pascu, mesaj către Andra și Cătălin Măruță. Printre cei care au reacționat în urma scandalului privind-o pe Eva s-a numărat și consultantul în marketing turistic, care a luat poziție în fața criticilor aduse micuței după lansarea filmului "Tati part-time".

17 ian. 2024, 09:11
Răzvan Pascu, mesaj către Andra și Cătălin Măruță, după scandalul cu fiica lor, Eva: „Știți ce am aflat acolo?”
Răzvan Pascu, mesaj către Andra și Cătălin Măruță

Răzvan Pascu, mesaj către Andra și Cătălin Măruță. După sutele, chiar mii, de păreri pro și contra legate de prestația Evei Măruță în filmul „Tati part time”, directorul Travel Communication Romania a venit în online cu exemplul Noii Zeelande, țară care, spre deosebire de România, se mândrește cu aparițiile chiar și ocazionale ale micilor talente în secvențe fulger din filme de mare succes.

Citește și: Filmul cu Eva Măruţă rupe în topul box office-ului românesc. Încasări-record într-o săptămână. Andra, copleşită de scandal

Răzvan Pascu, mesaj către Andra și Cătălin Măruță

Cătălin Măruță și Andra, azi am fost la platourile de filmare pentru Stăpânul Inelelor și Hobbitul, din Nouă Zeelandă. Știți ce am aflat acolo? E util pentru toți cei care comentează aiurea de ce fetiță voastră a jucat în filmul gândit de voi și PLĂTIT DE VOI (da, știu că în realitate e non-subiect, dar iată că pentru unii pare să fie subiect, cică e nepotism să faci ce vrei cu banii tăi).

Ghidul neo-zeelandez ne-a explicat, cu mândrie, că regizorul Peter Jackson le-a oferit un cadru în prima parte din Stăpânul Inelelor copiilor lui – scenă este la petrecerea de ziua de naștere a lui Bilbo Baggins, când acesta împlinise 111 ani și copiii regizorului apar la petrecere, scenă cu leagăne colorate între casele de hobbiți.

Copiii care se jucau în scenă din film sunt copiii lui Sir Peter Jackson. De asemenea, în partea a treia din Stăpânul Inelelor, când Sam – Samwise Gamgee (actorul Sean Astin) se întoarce după ce îl conduce pe Frodo, iese din casa lui cu poartă galbenă o fetiță frumoasă pe care Sam o ia în brațe – cea care iese este chiar fetița actorului. În Nouă Zeelandă oamenii nu numesc asta „nepotism”, ci mândrie națională. Niște fraieri, ce să mai zic„, a scris Răzvan Pascu pe profilul personal de Facebook.

De la capătul lumii, grija ta e Măruță/ Acelea au fost apariții scurte, de câteva secunde…nu cred că se pot compara/ Cred că oricât s-ar explica, cei care comentează tot încuiați vor rămâne  in lumea lor plina de răutate, invidie, frustrare și noroi.

De fapt tot hate-ul ăsta nu este despre familia Măruță . Hate-ul ăsta este despre voi, cei care ați da orice să fiți în locul lor dar ce să vezi, NU PUTEȚI !!! Hai pa!!!/ Este un proiect privat pe banii lor, era normal sa fie așa!„, sunt doar câteva dintre comentariile primite.