Nicuşor Dan, apel către electoratul lui Traian Băsescu: Orice vot dat oricui cu excepţia mea, e un vot pentru Firea

Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL şi de Alianţa USR-PLUS, a făcut apel la electoratul PMP să-l voteze deoarece, în caz contrar, votul dat lui Traian Băsescu ar fi, de fapt, unul acordat Gabrielei Firea.

RomaniaTV.net
24 sept. 2020, 11:10
Nicuşor Dan, apel către electoratul lui Traian Băsescu: Orice vot dat oricui cu excepţia mea, e un vot pentru Firea

Nicuşor Dan a fost întrebat de ce nu s-a ajuns la o înţelegere între PNL, USR-PLUS şi PMP pentru Primăria Capitalei.

„Am susţinut ca această înţelegere să fie făcută între patru partide, nu între trei. S-a întâmplat că nu s-a ajuns la o înţelegere. Nu există niciun vinovat.
În momentul în care aşteptările unor oameni care sunt cu toţii de bună credinţă nu se potrivesc, s-a întâmplat ca pretenţiile celor trei părţi să nu reuşească să se suprapună” , a declarat Nicuşor Dan, la Adevărul Live.

Traian Băsescu tranşează problema risipirii voturilor dreptei: „PMP-ul ce trebuia să facă? Principala mea ţintă e Firea”

Candidatul anti-PSD a lansat un apel către alegătorii PMP să-l susţină pe el, nu pe Traian Băsescu.

„Am încredere în electoratul care votează PMP, e un electorat de Dreapta. Am încredere că o să voteze lucid, raţional. Orice vot dat oricui cu excepţia mea, e un vot pentru Firea”, a precizat Nicuşor Dan.

Traian Băsescu se predă cu câteva zile înainte de alegeri? „Cred că Nicuşor va ajunge primar”

Întrebat dacă a discutat cu Traian Băsescu pentru a-l convinge să se retragă, candidatul susţinut de PNL şi de Alianţa USR-PLUS a negat că ar fi avut loc un astfel de dialog.

Nicuşor Dan, explicaţii despre acuzaţiile de corupţie. „M-am luptat pentru ideea de justiţie. Am acţionat împotriva unui abuz”