ROMANIA-IRLANDA DE NORD 3-0 LIVE VIDEO PRO TV. Naţionala de tineret, în drum spre EURO 2021

ROMANIA-IRLANDA DE NORD LIVE VIDEO PRO TV. România U21 - Irlanda de Nord U21, meci din grupa a opta a preliminariilor Campionatului European de tineret din 2021, se joacă luni, de la 20:30. Este al treilea meci din grupă al naţionalei de tineret antrenate de Mirel Rădoi

14 oct. 2019, 08:41
ROMANIA-IRLANDA DE NORD 3-0 LIVE VIDEO PRO TV. Naţionala de tineret, în drum spre EURO 2021

ROMANIA-IRLANDA DE NORD LIVE VIDEO PRO TV. Meciul se va juca pe stadionul Anghel Iordănescu, din Voluntari. Înaintea meciului din această seară, naţionala de fotbal a României ocupă locul al treilea, cu trei puncte în două meciuri, în timp ce Irlanda de Nord este pe 5, cu doar un punct în trei partide: 0-0 cu Malta, pe teren propriu, 1-1 în deplasare cu Finlanda şi înfrângere cu Danemarca în deplasare, scor 1-2.

Min. 67: ROMANIA-IRLANDA DE NORD 3-0, GOOL Ciobanu

MIN. 59: ROMANIA-IRLANDA DE NORD 2-0, GOOL Mihăilă

Min. 48: ROMANIA-IRLANDA DE NORD 1-0, GOOOL Băluţă!

ECHIPELE DE START: 

ROMANIA: Vlad – Boboc, Pascanu, Baluta, Mihaila, Man, Petre, Oaida, Chindris, Ratiu, Ciobanu

IRLANDA DE NORD: Hazard – Toal, Balmer, Dunwoody, Mccalmont, Lavery, Galbraith, Gordon, Graham, Mccann, Brown

ROMANIA-IRLANDA DE NORD LIVE VIDEO PRO TV. Tricolorii mici sunt favoriţi să câştige acest meci, dar antrenorul Mirel Rădoi nu se lasă dus de val. „Irlanda de Nord e o echipă destul de dificilă. Joacă mult timp în jumătatea proprie, acceptă dominarea adversarului, pentru că ştiu că sunt foarte puternici în duelul defensiv unu contra unu. Va fi un meci destul de dificil, dar va trebui ca circulaţia balonului să fie mult mai rapidă decât la meciul cu Ucraina„, a declarat selecţionerei reprezentativei de tineret a României.

ROMANIA-IRLANDA DE NORD LIVE VIDEO PRO TV. Cel de-al treilea joc al tricolorilor U21 din preliminariile pentru EURO 2021 va fi arbitrat de o brigadă din Slovenia, condusă la centru de Nejc Kajtazovic. Acesta va fi ajutat la cele două benzi de Manuel Vidali și Tomislav Pospeh, tot din Slovenia. Al patrulea oficial a fost desemnat Mitja Žganec.

Clasamentul grupei: 1. Finlanda 7p (3j); 2. Danemarca 6p (2j); 3. România 3p (2j); 4. Ucraina 3p (3j); 5. Irlanda de Nord 2p (3j); 6. Marla 1p (3j).

ROMANIA-IRLANDA DE NORD LIVE VIDEO PRO TV. Mirel Radoi: „Vor fi unele schimbari!”

Selectionerul Mirel Radoi a anuntat ca pentru partida din aceasta seara va efectua cateva schimbari in echipa, pentru a aduce un plus de prospetime in joc.

„Vom efectua unele schimbari pentru maine seara. Incercam sa aducem forte proaspete. Unii dintre accidentari au acumulat oboseala, altii vin dupa accidentari si nu vrem sa riscam accidentari. Irlanda de Nord o sa fie un adversar redutabil, un joc destul de simplu, dar bine pus la punct. Se poate spune ca sunt mai slabi decat Danemarca sau Ucraina, dar fac lucruri simple si bine puse la punct. Am avut momente precum Contra si la FCSB, si aici la nationala de tineret. Si la EURO am avut probleme, dupa meciul cu Anglia nu stiam cum ma cheama nici cu buletinul in mana. Eu nu sunt aici pentru a creste cota unui jucator sau a altuia, sunt aici pentru a obtine rezultate”, a declarat Mirel Radoi.

ROMANIA-IRLANDA DE NORD LIVE VIDEO PRO TV.Pascanu: „Cel mai important este castigam!”

Alex Pascanu a declarat ca cel mai important lucru in meciul de diseara este ca Romania U21 sa castige si spera ca pe viitor sa faca pasul spre nationala mare.

„Cel mai important lucru e sa castigam. Cu emotii, fara emotii. N-are importanta! Irlanda de Nord e o echipa puternica, trebuie sa avem grija cu ei. Avem o grupa echilibrata, cu 4-5 echipe cu sanse de calificare.

Sper ca pe viitor sa fac si eu pasul spre echipa mare. Dar deocamdata trebuie sa imi fac bine treaba la U21. Cred ca e foarte important sa am mai multe meciuri si la echipa de club, asa o sa-mi vina si mie sansa la echipa nationala de seniori”, a declarat Pascanu.

Irlanda de Nord vine cu 5 jucatori de la nationala mare pentru meciul cu Romania. Este vorba despre Conor Hazard, Ciaron Brown, Ehan Galbraith, Alfie McCalmont si Shayne Lavery.

Inainte de aceasta partida Romania ocupa locul 3 in grupa cu 3 puncte dupa 2 meciuri, la 4 puncte distanta de liderul Finlanda si la un punct de Danemarca. Irlanda de Nord se afla pe locul 5 cu 2 puncte dupa 3 meciuri.