Românii au talent 6 aprilie 2022. Surpriză de proporţii în ultima zi de preselecţii. Cine va urca pe scenă

Românii au talent 6 aprilie 2022. Show-ul de talente este pe final cu preseleţiile, aceasta fiind ultima seară când concurenţii au o ultimă şansă pentru a demonstra că talentul lor îi poate duce mai departe în competiţie.

06 mai 2022, 17:00
Românii au talent 6 aprilie 2022. Surpriză de proporţii în ultima zi de preselecţii. Cine va urca pe scenă
Show-ul de talente este pe final cu preseleţiile

Românii au talent 6 aprilie 2022. Atât prezentatorii, Pavel Bartoş şi Smiley, cât şi juraţii, Andi Moisescu, Andra, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, au fost alături de cei care şi-au încercat norocul pe scenă, însă este timpul ca cei mai buni să treacă la etapa următoare.

Citeşte şi: Scandalos! Pro TV a adus la „Românii au Talent” o adolescentă de 15 ani GRAVIDĂ şi i-a exploatat drama pentru audienţă! Dragoş Bucur i-a dat Golden Buzz VIDEO

Românii au talent 6 aprilie 2022. Cine va urca pe scenă în această seară

Unul dintre concurenţii care vor urca pe scenă în această seară are 29 de ani și iubește să cânte. A ales un drum clasic în viață: a absolvit Politehnica și s-a angajat, însă regretul i-a rămas mereu acolo. Cu timpul, și-a dat seama că nu este ceea ce-și dorește și că vrea să-și croiască un drum în muzică.

O altă concurentă a luat-o de la zero, și-a asumat riscul și visează să fie un exemplu pentru fetele ei prin curajul pe care-l are. În fața juraților vine să-și testeze limitele și să vadă dacă este pe cărarea potrivită pentru viitorul ei.

Din Cluj Napoca vine un tânăr de 27 de ani, care se ocupă cu livrările… dar îl pasionează dansul. A venit în România pentru o viață mai bună, în urmă cu trei ani, însă nu uită că acasă, în Brazilia, familia lui se confruntă cu multe greutăți, pe care și el le-a dus când era copil. Diseară, vrea să arate o parte din ceea ce a însemnat viața lui, ilustrând o poveste din favela la Românii au talent.

La 33 de ani, un specialist în cablaje auto vine în emisiune pentru a arăta două dintre talentele pe care le are: pictura și cântatul. Pasiunea din urmă a început încă de când era mic și a intrat la Seminarul Teologic.