SCANDAL cu SCAUNE ARUNCATE la "X Factor". Horia Brenciu: "Eşti DUR", Bănică Jr.: "Sunt EXIGENT"

Publicat: Miercuri, 17 Septembrie 2014 11:03 // Actualizat: Miercuri, 17 Septembrie 2014 11:03 // Sursa: romaniatv.net

În al patrulea sezon "X Factor", Ştefan Bănică jr debutează în postura de jurat alături de mai experimentaţii Delia şi Horia Brenciu. De aici şi multe conflicte spontane. "Dincolo de zâmbetele noastre de acum, au existat şi momente foarte dure, Ştefan tot timpul a fost dur", l-a taxat Brenciu. În replică, Bănică jr susţine că a fost doar exigent.

Foto: spynews.ro

Prinsă în schimbul de replici şi de scaune aruncate, Delia Matache a mai pus şi ea paie pe foc, scrie ziarulring.ro. "Cum e să fii în juriu alături de două pietre tari? Nu mi-ar fi plăcut să fiu a treia piatră tare, dar am fost şi eu incisivă când a fost cazul. La un moment dat, n-am mai rezistat şi am stârnit şi eu o ceartă. N-am regizat nimic, totul a fost spontan. Acum ne înţelegem bine, ne-am tatonat şi ne-am cunoscut, ştim până unde putem glumi unul cu altul. Nu mi-a fost uşor să fac asta atâtea ore", a spus Delia Matache. 

Citeşte şi Două moldovence se vor bate pentru marele premiu de la X Factor România

La masa juriului, Ştefan Bănică jr a avut şi momente când a regretat că nu mai e prezentator.  "Trecerea de la postura de prezentator la cea de jurat e foarte bruscă, eu sunt obişnuit să stau în picioare. La teatru, la concert sau la «Dansez pentru tine», stau în picioare şi fac diverse lucruri. La «X Factor» a trebuit să stau pe scaun foarte mult şi nu mi-a fost uşor să fac asta atâtea ore. A fi exigent nu înseamnă neapărat a fi dur. Toată viaţa mea am fost exigent cu mine însumi şi într-un fel e normal să fiu exigent şi cu ceilalţi, dar eu am judecat în funcţie de ceea ce mă interesa să am pentru etapele următoare", a spus Ştefan Bănică.

Citeşte şi Ea este BLONDA CELEBRĂ de care s-a îndrăgostit Ştefan Bănică Jr. Interpretul a recunoscut tot

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 sep 11:19
...de jurat alături de mai experimentaţii Delia şi Horia Brenciu. De aici şi multe conflicte spontane. Citește mai …read more ...
1
EUR
4.8418
RON
13 Jul
noapte 15 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H