Scandal monstru la Antena 1. Nea Mărin a lovit-o cu pumnul pe Daniela Crudu

Scandal monstru la Antena 1. Nu este o surpriză pentru nimeni faptul că Daniela Crudu nu mai apare la Antenă, iar motivul ar fi unul destul de grav, care îl implică direct pe Nea Mărin, cel care prezintă emisiunea „Poftiți pe la noi. Poftiți prin țară“.

15 sept. 2022, 08:18
Scandal monstru la Antena 1. Nea Mărin a lovit-o cu pumnul pe Daniela Crudu
Nea Mărin a lovit-o cu pumnul pe Daniela Crudu

Nea Mărin a lovit-o cu pumnul pe Daniela Crudu. În ediția cu numărul 20 a show-ului de la Antena 1 „Poftiți pe la noi. Poftiți prin țară“ din data de 17 ianuarie 2022, s-a petrecut un incident care, pe sticlă, nu s-a văzut decât parțial.

Nea Mărin a lovit-o cu pumnul pe Daniela Crudu

La TV a apărut doar momentul când Daniela caută în propriul telefon o poză cu ea dinainte de a-și face ajustările estetice, cum îi întinde telefonul lui Nea Marin, acesta se uită la poză, declarând faptul că era mult mai frumoasă înainte.

Enervată de vorbele lui, Daniela Crudu a luat niște flori dintr-o vază și i le-a aruncat lui Nea Marin în față. Vedetele care erau de față au fost surprinse de reacția Danielei, nu mai mult însă decât însuși Nea Marin. Când a prins momentul potrivit, acesta i-ar fi tras un pumn Danielei. Însă, momentul agresiv ar fi fost tăiat la montaj, scrie Cancan.ro.

Astfel, bruneta și-a făcut rapid bagajul și a plecat acasă. Le-a mărturisit apropiaților că două zile a durut-o capul de la pumnul lui Nea Mărin.

Citeşte şi: Daniela Crudu, reacţie incendiară după ce şi-a făcut cont pe OnlyFans. Ce tarif are fosta asistentă TV

Daniela Crudu face bani frumoși pe OnlyFans

Fosta prezentatoare TV a spus și că nu a strâns niciun ban până acum, preferând să își facă toate poftele, dar speră că va reuși să strângă ceva, acum că postează pe OnlyFans. „Am cheltuit foarte mulți bani pe distracții, îți dai seama, că eu sunt mână largă și nu mă uit la bani și, dacă vreau să mă distrez, mă distrez. Și nu am niciun ban strâns până acum, dar cu OnlyFans acum… sper să strâng.

Ce poate să fie mai frumos decât: în fiecare zi mă trezesc, mă machiez, mă aranjez, mă filmez, mă pozez, sunt sexy… e visul oricărei fete. În afară de asta, știu să și vorbesc, am caterincă, stilul meu caracteristic în care vorbesc cu ei pe OnlyFans, adică eu le dau și mesaje vocale, fac glume, chestii. Nu doar le arăt sânii și astea. Îi fac să și râdă, să se simtă bine… chiar se distrează cu mine”, a dezvăluit Daniela Crudu.