Scene şocante la un centru de carantină din Maramureş! Mai multe persoane au petrecut cu băutură şi jocuri de noroc

Scene șocante la un centru de carantină din Maramureş! Mai multe persoane s-au întâlnit la barul hotelului în care sunt cazaţi. Au făcut o petrecere, au jucat jocuri de noroc şi au băut.

RomaniaTV.net
02 apr. 2020, 08:01
Scene şocante la un centru de carantină din Maramureş! Mai multe persoane au petrecut cu băutură şi jocuri de noroc

Scenele au fost filmate zilele trecute într-un hotel din Sighetu Marmației. Deși trebuiau să stea în camerele lor, bărbații și-au dat întâlnire în restaurantul hotelului și au dat drumul la muzică.

Citeşte şi: Nereguli la Spitalul Judeţean Suceava. Nu toate persoanele decedate de coronavirus sunt declarate de autorităţi

Dă mai tare un pic! Dă la maximum! Eu răspund. Zice lumea că este rău în România. Uitaţi, aici, colegii mei. Colegi de suferinţă. De-aia am venit din străinătate, că este prea bine în România!”, se aude spunând unul dintre petrecăreți.

Bărbaţii s-au întors din Germania, Franţa, Italia şi Anglia. Săptămâna trecută, când au revenit în ţară, au fost implicaţi într-un accident. Microbuzul care îi aducea de la aeroport s-a ciocnit cu o ambulanţă, iar apoi s-a răsturnat. Au avut noroc. Niciunul nu a fost rănit, potrivit ziarului vasiledale.ro.

Citeşte şi Imagini dramatice la Suceava. Dricurile stau la coadă în faţa spitalului pentru a prelua morţii

Acum a fost deschis un dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.