Scrisoarea primită de Aurel Pădureanu de la Cornelia Catanga în urmă cu 15 ani: „Am citit-o şi plâng în permanenţă. O port mereu cu mine”

Aurel Pădureanu a făcut publică scrisoarea pe care a primit-o de la Cornelia Catanga în urmă cu 15 ani. Soţul cântereţei de muzică de petrecere a mărturisit că de când a regăsit-o, o poartă mereu cu el.

04 ian. 2022, 12:15
Scrisoarea primită de Aurel Pădureanu de la Cornelia Catanga în urmă cu 15 ani: „Am citit-o şi plâng în permanenţă. O port mereu cu mine”

Scrisoarea primită de Aurel Pădureanu de la Cornelia Catanga în urmă cu 15 ani. Soţul cântăreţei spune că plânge de câte ori citeşte scrisoarea pe care artista i-a scris-o în urmă cu ani de zile.

Scrisoarea primită de Aurel Pădureanu de la Cornelia Catanga în urmă cu 15 ani

Aurel Pădureanu a regăsit recent scrisoarea de dragoste pe care soţia sa i-a dăruit-o în urmă cu 15 ani. Iată ce îi scria Cornelia soţului său:

„La multi ani, iubire.

Luna august este cea mai semnificativă lună a anului, pentru că ne-a unit pe veci. Adu-ţi aminte că pe data de 29-30 august 1990 am ajuns in Ţara Sfântă, iar pe data de 15 septembrie parcă eram de o viaţă împreună. În cei 48 de ani ai mei, nu am ştiut ce inseamnă adevărata dragoste, iubire, mângăiere. Mă faci să tresar la orice atingere. Îşi jur pe Alexandru, rodul dragostei noastre, că tu esti omul pe care l-am iubit şi îl voi iubi până când în gură îmi va intra ţărână. 

Ţi-am fost alături şi îţi vor fi alături până la sfârşitul vieţii mele. Îmi pare rău pentru că nu am avut bani să-ţi serbez ziua, dar dragostea pe care ţi-o port consideră că este cel mai de preţ cadou, pentru că pe buzele mele, în orice secundă te strig şi mă cert doar cu tine.

Dacă după ce citeşti această scrisoare vii la mine, îmi confirmi dragostea ta, dacă nu, măine seară invită-mă la o cină romantică. Nu te voi refuza. Cu toată dragostea Corny!”, scria Cornelia Catanga în scrisoarea pentru soţul său.

Citeşte şi Aurel Pădureanu ar fi primit mesaje „de dincolo” de la Cornelia Catanga: „E incredibil. Mi-a transmis că ea s-a întâlnit…”

Aurel Pădureanu soţia sa era totul pentru el, aşa cum şi el era totul pentru ea.

„Eu eram pentru Cornelia viaţa ei, ea pentru mine la fel. Vă rog să mă credeti că am plâns şi port mereu cu mine această scrisoare”, a mărturist soţul cântăreţei la emisunea „ExclusivVIP”.

De asemenea, Aurel Pădureanu a mărturisit că nu există zi în care să nu plângă şi să nu-şi aducă aminte de soţia lui.

„Nu există zi să nu plâng şi să nu-mi aduc aminte de ea. Noi nu am fost despartitit nicio zi. Am visat-o de câteva ori. M-am rugat la Dumnezeu sa-mi trimita un semnal din partea ei, să stiu cum a murit, cum s-a intamplat.

Am visat că a venit langa mine, a pus mana pe mine şi mi-a zis:’stai linistit că eu sunt bine, ai grija de Alexandru’. Eu exist, dar nu trăiesc. Dacă nu mai am omul de lângă mine, banii nu mai valorează absolut nimic”, a mai declarat Aurel Pădureanu.

Cornelia Catanga a murit într-un spital din Capitală pe 26 martie, 2021,din cauza complicațiilor cauzate de infectarea cu noul coronavirus. Interpreta de muzică lăutărească a făcut un stop cardio-respirator în momentul în care cadrele medicale au încercat să o intubeze din cauza problemelor respiratorii, lăsând în urmă foarte mulți oameni care o iubeau și care acum suferă.

Citeşte şi Aurel Pădureanu, dezvăluiri cutremurătoare! Ce i-a spus Cornelia Catanga fiului său, cu o lună înainte de a muri