Şerban Nicolae nu mai face parte din grupul senatorilor PSD, iar Marian Pavel a demisionat din Senat

Şerban Nicolae a anunţat că nu mai face parte din grupul senatorilor PSD. De asemenea, senatorul PSD Marian Pavel şi-a anunţat demisia din Senat.

RomaniaTV.net
03 nov. 2020, 13:34
Şerban Nicolae nu mai face parte din grupul senatorilor PSD, iar Marian Pavel a demisionat din Senat

„Este a 633-a intervenţie a mea în plen. Am început cu depunerea jurământului ca senator ales în circumscripţia 42 Bucureşti pe listele Partidului Social Democrat. Intervenţia de astăzi este pentru a anunţa demisia mea din grupul parlamentar al Partidului Social Democrat, iar motivele sunt aşa cum am spus şi în demisia depusă la partid”, a afirmat Şerban Nicolae

La rândul său, Marian Pavel, care a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa, a precizat că demisia sa din Senat intră in vigoare începând cu data de 28 octombrie.

Preşedintele de şedinţă, social-democratul Robert Cazanciuc, şi-a exprimat regretul că Marian Pavel pleacă din Senat.

„Acum, nu ştiu dacă să ne bucurăm sau să nu ne bucurăm pentru colegul nostru Marian Pavel. Pe de-o parte, ne bucurăm; pe de altă parte, nu ne bucurăm. Grupul pierde un om pe care s-a bazat în toţi aceşti patru ani, care a fost de foarte multe ori liantul acestui grup. Aşa că să-i urăm să ne revedem, cu succese, peste patru ani”, a spus Robert Cazanciuc.

Citeşte şi Ciolacu, răspuns pentru Şerban Nicolae: Şi Hagi, fiind Hagi, mai mergea la antrenamente cu colegii, avea planuri împreună cu colegii