VIDEO. Serviciul Transfer Rapid de la CEC, blocat pentru mai multe ore, în Tulcea. Zeci de persoane au aşteptat în soare

Scene revoltătoare la Tulcea. Zeci de oameni au stat mai bine de opt ore, în soare, la filialele CEC din oraş pentru a-şi ridica banii trimişi de rudele din străinătate. Operaţiunea ce durează în mod normal zece minute, s-a transformat într-un adevărat coşmar.

RomaniaTV.net
07 iun. 2017, 08:30
VIDEO. Serviciul Transfer Rapid de la CEC, blocat pentru mai multe ore, în Tulcea. Zeci de persoane au aşteptat în soare

„Am venit să ridicăm banii, de la 30 de km distanta. Cu benzina sunt la limită. Nu mai am benzină să mă întorc acasa. Eram sigur că-mi iau banii”, a declarat unul dintre protestatari.

Oamenii au fost plimbati de la o sucursală la alta pentru a ridica banii trimişi dn străinătate prin serviciul Transfer Rapid. Printre motivele invocate de angajaţi: fie codurile nu erau bune, fie banii întârziau să intre.

Citeşte şi Doi bărbaţi suspectaţi că ar fi devalizat o firmă şi ar fi prejudiciat statul au fost reţinuţi

„De azi dimineaţă tot aştept. De obicei, tranzacţia durează în jur de 10 minute, însă astăzi mi s-a spus că s-a blocat sistemul”, a declarat un alt bărbat sătul să stea la coadă. 

În această situaţie s-a nimerit şi un român, plecat din ţară de 23 de ani şi venit în vizită la rude, căruia îi trimisese cineva bani din Austria.

„Mi-au zis că banii sunt blocaţi m-au pus să vorbesc la Bucureşti la telefon, până la urmă au început să se mintă între ei, nu mai ştiau ce să spună şi deci aşteptăm banii. Au fost aici peste 30 de persoane”.

Angajaţii CEC nu au vrut să facă declaraţii oficiale cu privire la incident.