„Sexy-violatoarea” taximetristului din Tulcea, condamnată la închisoare. Află ce pedeapsă are de săvârşit

Judecatorii de la Tribunalul Tulcea au condamnat-o pe Luminiţa Perijoc la cinci ani de închisoare, cu executare, pentru tentativă de omor.

02 nov. 2013, 07:15

Luminiţa Perijoc a fost acuzată de taximetristul Nicolae Vlad, în urmă cu un an, că l-a agresat şi violat.

Procurorii au ajuns la concluzia că bărbatul nu a fost violat şi astfel au scos-o pe „sexy-violatoarea”, aşa cum a fost denumită în presă, de sub urmărire penală pentru săvârşirea acestei infracţiuni, dar au trimis-o în judecată pentru tentativă de omor.

CITEŞTE ŞI Violatoarea taximetristului se comportă ca o divă: Şi-a angajat bodyguard

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului Tribunalului Tulcea, în noaptea de 22 spre 23 august 2012, în jurul orei 00.20, Luminiţa Perijoc a invitat în apartamentul în care locuieşte singură un taximetrist căruia îi solicitase de mai multe ori în acea zi să îi cumpere băuturi alcoolice şi ţigări.

„Pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan din motive pasionale, inculpata Perijoc Luminiţa i-a aplicat două lovituri cu un cuţit în zona capului părţii vătămate (taximetrist), pe care o invitase în locuinţa în care inculpata locuia singura. Taximetristul a reuşit să se refugieze în bucătărie, de unde a apelat Serviciul de Urgenţă 112, alertând organele de poliţie şi ambulanţa”, se menţionează în rechizitoriu.

Judecătorii de la Tribunalul Tulcea au dat verdictul în acest caz, iar Luminiţa a fost condamnată la cinci ani de închisoare pentru tentativă de omor. Sentinţa e definitivă şi nu poate fi atacată cu apel.

”Sexy violatoarea” va trebui să îi plătească taximetristului şi 1.000 de lei cu titlul de despăgubiri morale, dar şi 500 de lei către Spitalul Judeţean Tulcea. 

CITEŞTE ŞI Taximetristul violat din Tulcea, părăsit de soţie