Sfârșit tragic pentru un adolescent de 15 ani. A murit înecat într-un canal din Bistrița

Un adolescent în vârstă de 15 ani, din localitatea Letea Veche a fost scos mort de pompieri din canalul râului Bistrița, în municipiul Bacău. Marți seară a fost sesizată dispariția minorului și, potrivit Inspectoratul judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), trupul său a fost recuperat miercuri de către pompieri. 

08 mart. 2023, 15:15
Sfârșit tragic pentru un adolescent de 15 ani. A murit înecat într-un canal din Bistrița

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața în mod tragic. „Persoana a fost declarată decedată de către echipajul Anestezie Terapie Intensivă al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Nu a răspuns la manevrele de resuscitare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Ema Tereş.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs tragedia și au deschis un dosar penal privind infracţiunea de ucidere din culpă.

Alt adolescent împlicat într-un accident mortal

O altă adolescentă a suferit același final tragic. Casandra a murit la doar 17 ani într-un accident rutier în localitatea Babadag din Tulcea. În mașina făcută zob se aflau trei victime: un băiat de 15 ani, care a murit, șoferul de 21 de ani, care a fost transportat în comă la spital, unde a murit ulterior și Casandra de 17 ani care și-a pierdut viața.

Citește și: El e șoferul vinovat de producerea accidentului tragic de pe șoseaua din Olt, soldat cu 4 morți și 3 răniți. „Hal de viață! Ne-ai lăsat cu cea mai mare durere!”

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs pe drumul european E87, între localităţile Două Cantoane şi Babadag, în care a fost implicat un autoturism în care se aflau trei persoane.

Tineri morți într-un pasaj din Timișoara

Doi tineri în vârstă de 19 ani și-au pierdut viața pe 22 februarie, după ce mașina lor a fost spulberată de un camion. Incidentul s-a petrecut în Pasajul Michelangelo din Timișoara. Șoferul mașinii, care a reușit să supraviețuiască,  este un un tânăr de 18 ani, care avea permisul de conducere de mai puțin de trei luni și care conducea cu o viteză foarte mare.

Citește și: Accident în județul Argeș! Un TIR fără încărcătură s-a ciocnit cu un autoturism, în localitatea Ciulnița

Martorii au sunat imediat la 112, iar la locul a ccidentului au sosit mai multe ambulanțe, dar și echipaje de poliție și pompieri.

„În accidentul rutier au fost implicate un autoturism și o autospecială de transport public, în care se aflau, în total, 9 persoane. În autoturism au fost identificate patru victime încarcerate, dintre care două persoane conștiente cu multiple traumatisme și alte două persoane (una de sex masculin și una de sex feminin), care au fost declarate decedate. Cele două victime au fost transportate la spital de către ambulanțele SMURD”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.