Simona Halep se mărită. Toni Iuruc a cerut-o în căsătorie. Primele imagini cu inelul de logodnă

Simona Halep este în culmea fericirii. Iubitul ei, Toni Iuruc, i-a dăruit inelul de logodnă. În curând este posibil să apară şi anunţul nunţii.

10 iun. 2021, 12:46
Simona Halep se mărită. Toni Iuruc a cerut-o în căsătorie. Primele imagini cu inelul de logodnă

Simona Halep se mărită. Tenismena a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Toni Iuruc. Simona a acceptat, fără să stea prea mult pe gânduri. A primit şi inelul de logodnă de la viitorul soţ. S-a şi fotografiat cu inelul de logodnă primit de la iubit, iar fericirea i se citește pe chip.

Sursa foto: evedete.ro

Citeşte şi: Simona Halep anunţă că revine pe teren la Bad Homburg Open

Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, a fost foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa ei privată. Tenismena şi omul de afaceri Toni Iuruc formează un cuplu de mai multă vreme, iar de anul trecut au tot apărut zvonuri privind nunta celor doi.

Citeşte şi: Simona Halep şi Toni Iuruc, moment incredibil la Melbourne. Darren Cahill a izbucnit în râs!

Simona Halep şi Toni Iuruc au apărut pentru prima dată împreună în 2019, după turneu de Grand Slam de la Wimbledon, câştigat de Simona Halep în faţa Serenei Williams.

După oficializarea relaţiei celor doi, gurile rele nu credeau că relaţia va funcţiona, poate şi pentru că Toni Iuruc a mai fost căsătorit în trecut şi pentru că este cu 12 ani mai mare decât Simona Halep. Ei bine, iată că cei doi au dovedit contrariul.

Citeşte şi: Simona Halep a renunțat la un antrenor după eşecul de la Madrid. Prima explicaţie după ruptură

Simona Halep şi Toni Iuruc, vilă de lux în Bucureşti

Anul trecut, Simona Halep şi iubitul ei au achiziţionat o vilă în cartierul Primăverii din Bucureşti, pe care au renovat-o şi în care, spun apropiaţii cuplului, Simona Halep și Toni Iuruc se vor muta în această vară.

O sursă apropiată celor doi vorbea chiar de o posibilă cununie civilă acum în vară, înainte de Roland Garros.

 

Simona Halep vrea să devină mamă: „M-am maturizat și sunt împlinită”

Simona Halep declarat într-un interviu la începutul anului că vrea să devină mamă, consideră că s-a maturizat şi se simte fericită alături de logodnicul ei, Toni Iuric. Sportiva susținea că viața ei bate tenisul și sublinia că cea mai mare emoție sau o bucurie similară cu cea trăită în urma cu trei ani i-ar putea aduce numai venirea unui copil pe lume.

Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramane limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele.

Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită”, a spus sigură pe ea Simona Halep, în cadrul emisiunii 500 de apropo-uri.

Sursa foto: evedete.ro

Simona Halep a început să joace tenis de la vârsta de 4 ani, iar în 2006, pe când avea 15 ani, a trecut de la amatori la profesionişti. De-a lungul cariere, tenismena a câştigat 22 de titluri WTA şi a strâns din premii peste 37 de milioane de dolari americani.