ŞOCANT. Ce i-a făcut un bărbat IUBITEI timp de doi ani în timp ce aceasta DORMEA FOTO

O tânără din Marea Britanie a aflat că prietenul ei a violat-o timp de doi ani, în timp ce ea dormea din cauza sedativelor.

08 ian. 2015, 07:50

Naomi Hampson, o tânără de 27 de ani, a aflat de ceea ce îi făcea partenerul după ce bărbatul a povestit incidentele unui prieten. Astfel, el folosea sedative pentru a-şi adormi prietena şi apoi intreţinea relaţii sexuale cu ea, potrivit Daily Mail.

Mai mult, în mod şocant, acesta obişnuia să îşi îmbrace prietena în diferite ţinute sau să îi picteze unghiile cu ojă şi să-i pună bijuterii. Într-un final, după sex, el îi făcea fotografii pe care le păstra în calculatorul personal.

Victima a mărturisit că se trezea uneori în pat, chiar dacă adormise pe canapea, sau că nu avea lenjeria intimă pe ea. Cu toate acestea, ea credea că este pur şi simplu confuză.

Citeşte şi Un JUDECĂTOR i-a interzis unui SOŢ să mai întreţină RELAŢII INTIME cu soţia sa. Motivul este halucinant

Sunt dezgustată când mă gândesc la ce s-a întâmplat. Mă face să mă simt murdară şi complet violată. Faptul că nu îmi amintesc nimic mă face să mă simt şi mai rău”, a declarat femeia.

În acelaşi timp, autorităţile au descoperit că Robert, agresorul, suferea de o boală numită somnofilie, cunoscută şi sub numele de ”sindromul frumoasei adormite”, acesta fiind unul dintre motivele pentru care recurgea la astfel de gesturi. Bărbatul a recunoscut că a violat-o pe tânără de cel puţin trei ori, între 2008 şi 2011, fiind condamnat la opt ani de închisoare.