Sorana Cîrstea și Țiriac Jr. și-au găsit locul perfect pentru „cuibușorul lor de nebunii”. Iată unde se va muta celebrul cuplu: „E raiul pe pământ”

Sorana Cîrstea și fiul miliardarului Ion Țiriac formează un cuplul deja de câțiva ani, iar cei dor par să aibă planuri cât se poate de serioase. Alexandru Țiriac a dezvăluit unde se vor muta împreună cât de curând.

05 iun. 2023, 08:31
Sorana Cîrstea și Țiriac Jr. și-au găsit locul perfect pentru „cuibușorul lor de nebunii”. Iată unde se va muta celebrul cuplu: „E raiul pe pământ”
Sorana Cîrstea și Țiriac Jr. și-au găsit locul perfect pentru „cuibușorul lor de nebunii”. Iată unde se va muta celebrul cuplu: „E raiul pe pământ”

Sorana Cîrstea este deja un nume cunoscut în tenisul românesc și internațional, cu toate că în prezent ocupă poziția 32 în clasamentul WTA. În plan personal, Sorana este într-o relație fericită cu fiul miliardarului Ion Țiriac. Tocmai pentru că au trecut deja câțiva ani de când își împart unul cu celălalt și clipele fericite și clipele mai puțin fericite, cei doi nu se mai feresc să își facă planuri de viitor. Țiriac Jr. nu a lipsit de la ultimele turnee disputate de iubita sa, inclusiv la Roland-Garros unde tânărul a fost văzut în tribună, de unde o susținea pe Sorana.

Citește și: Sorana Cîrstea, despre acuzația de dopaj: ”Mi-e greu să vorbesc mai mult”

Într-o postare recentă pe Instagram, fiul miliardarului a dezvăluit că urmează să se mute în curâd cu iubita sa Sorana și, mai mult de atât a spus și care este locația pe care a ales-o. Este vorba despre un proiect imobiliar nou care face parte din Stejarii Collection.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A.I. (@alexandrutiriac)

„Raiul suprem pe pământ. Abia aștept să mă mut”, a scris fiul lui Ion Țiriac, alături de o poză sugestivă.

Ce relație are Sorana Cîrstea cu viitorul socru

Ion Ţiriac, gest fără precedent pentru Sorana Cîrstea. Miliardarul a urmărit foarte atent antrenamentul viitoarei sale nore şi nu s-a ferit să îi dea câteva sfaturidin tribună, scrie ProSport. „În fața să lovești mingea!”, i-a transmis Ion Țiriac ca să nu piardă contactul cu linia de fund a terenului indiferent cât de lung ar fi lovit Thomas Johansson, antrenorul suedez al româncei. „Aia e! Aia e!”, a reacţionat, mulţumit, miliardarul român. „Nu te uita după minge. La loc!”, a mai spus Ion Ţiriac, care i-a cerut Soranei Cîrstea să lovească din instinct, dar cu control dat de vederea periferică. „Bravo!”, i-a strigat pentru a completa imediat: „Sus-sus! Mușcă mingea! Și aia e bine!”.

La final, Sorana Cîrstea a urcat în tribună. „Mulțumesc ca ați venit!” i-a spus aceasta lui Ion Țiriac. „Te pup! Ne vedem mai târziu!”, a reacţionat Ion Ţiriac.

A fost prima lecție a lui Ion  Țiriac pentru Sorana Cîrstea, după ce, la ediția trecută de la Roland Garros, l-a trimis pe Goran Ivanisevic la una dintre ședințele de pregătire când românca avea contract cu Adrian Cruciat și Apostu Efremov. Înaintea antrenamentului,Sorana Cîrstea și Ion Alexandru Țiriac au vizionat o parte din meciul Arynea Sabalenka -Marta Kostyuk, din cea mai scumpă lojă de pe „Philippe Chatrier”, loc privilegiat pentru care Ion Țiriac plătește anual 80.000 de euro.

Citește și: Veste excelentă pentru Sorana Cîrstea după turneul de la Miami. Ce se întâmplă cu Simona Halep