Speak, în depresie după experienţa de la Asia Express. Artistul a avut nevoie ajutorul medicilor: „M-a marcat. Nu ieşeam din casă”

Speak şi iubita lui, Ştefania, au făcut parte din noul sezon de la Asia Express. Cei doi au experimentat lucruri inedite, la care nu se puteau gândi vreodată şi nu au avut cum să şi le imagineze până nu le-au trăit.

RomaniaTV.net
28 feb. 2020, 16:20
Speak, în depresie după experienţa de la Asia Express. Artistul a avut nevoie ajutorul medicilor: „M-a marcat. Nu ieşeam din casă”

La întoarcerea în ţară, artistul a fost în depresie până acum două săptămâni, când nu voia să iasă din casă. Potrivit declaraţiilor iubitei lui, Speak a avut nevoie de ajutorul medicilor psihologi, însă nu a vrut să apeleze la ei, aşa că şi-a revenit un pic mai greu.

Mi-am revenit de vreo două săptămâni. Până acum două săptămâni nu ieşeam din casă. M-a marcat”, a declarat Speak.

Ștefania a spus că iubitul ei a avut nevoie de terapie, însă nu a urmat-o:A avut nevoie de terapie şi nu a făcut, aşa că şi-a revenit greu. Nu ştiu, am avut noroc că el era acolo când eu cădeam, eu eram acolo când el cădea, doar că revenirea lui era foarte grea. Eu îmi reveneam şi mă adaptam destul de repede, el nu prea”.

Citeşte şi: Iubita lui Speak s-a aruncat de pe un bloc din SUA. Speak şi-a făcut cruce, dar a filmat momentul de bungee jumping VIDEO

Speak şi Ştefania, la un pas de bătaie la Asia Express

Speak şi Ştefania şi-au pierdut cumpătul la Asia Express şi au început să ţipe unul la celălalt. Bineînţeles, din cauza tensiunii, care a ajuns la cote maxime, cei doi şi-au adresat cuvinte grele şi au fost la un pas de bătaie.

Ştefania: Nu suntem ultimii, suntem penultimii.

Speak: Hai să mergem, lasă astea! Gata, vrei să-ţi car eu ăsta?

Ştefania: În loc să-mi *** starea, fii ăla care nu mi-o ****, pentru că tu când ai starea nasoală, eu tac şi sunt lângă tine, e ok!

Speak: Dar fă-te măh de c***t dacă vrei…
 
Ştefania: Tot eu, boss, tot eu mă fac de c***t. Încearcă să fii cu mine, dacă eu sunt leşinată.

 
Speak: Ce să-ţi fac? Ce să-ţi fac? Eşti nebună la cap? Ce să-ţi fac eu ţie? O să fie bine? N-o să fie bine… Şi eu sunt obosit, nici eu n-am chef.
 
Ştefania: Dar tu, de când am plecat de acasă, eşti obosit.
 
Speak: Dar nu înţeleg… care e poblema ta? Ce p**a mea, mă tragi la răspundere de când sunt obosit?
 
Ştefania: Boss, mă iau nervii, de-ţi dau cu ochelarii ăştia în cap. Gata, lasă-mă, că mă enervezi! (Citeşte AICI continuarea)