Stewardesa „Barbie” care a sucit mințile pasagerilor: „De câte ori zbor, mă rog să te întâlnesc măcar o dată”

Katerina Pilipchik poate câștiga cu ușurință titlul de cea mai sexy stewardesă din lume. Tânăra are milioane de fani pe rețelele sociale.

15 dec. 2023, 19:55

Cu o siluetă de top model și ochi fermecători, stewardesa Katerina Pilipchik este considerată cea mai frumoasă din lume. Ea lucrează pentru o campanie aeriană din Belarus și are milioane de fani pe rețelele sociale.

Citește și: Cât câștigă o stewardesă în 2023. Salariile de bază pot ajunge la câteva mii de euro pe lună, iar la acestea se adaugă și bonusuri

Admiratorii ei o compară cu păpușa Barbie, pentru că are părul blond și tenul perfect. Pe lângă profesia de stewardesă, Katerina mai câștigă un ban în plus și din activitatea de model. Tânăra colaborează cu mai multe branduri de îmbrăcăminte.

Katerina a visat încă din copilărie să călătorească prin lume, iar visul ei s-a îndeplinit. Pentru a fi mereu în formă, stewardesa se antrenează la sală ori de câte ori are posibilitatea, după cum spune chiar ea pe rețelele sociale.

Citește și: O româncă care voia să devină stewardesă, obligată la interviu să se dezbrace: „M-am simțit ca un animal la grădina zoologică”

Admiratorii sîi sunt cuceriți de aparițiile ei: „De câte ori zbor cu această companie, mă rog să te întâlnesc măcar o dată”; „Cred că ești cea mai frumoasă stewardesă din lume”; Ești o păpușă vie”; „Super model”, „O adevărată Barbie”, sunt doar câteva dintre reacțiile cel mai des întâlnite la pozele ei.