Teo Trandafir, la un pas să-și piardă viața. Greșeala imensă care îi putea aduce sfârșitul: „De atunci am luat-o de la zero”

Teo Trandafir a fost la un pas de moarte. Prezentatoarea tv a vorbit despre cea mai mare cumpănă din viața ei.

08 mai 2024, 21:30
Teo Trandafir, la un pas să-și piardă viața. Greșeala imensă care îi putea aduce sfârșitul: „De atunci am luat-o de la zero”

Teo Trandafir, invitată în podcastul lui Bursucu, fostul ei coleg de platou de la Kanal D, a povestit care a fost cea mai grea perioadă din viața ei. În 2011, prezentatoarea tv a trecut printr-o mare cumpănă, când a fost diagnosticată cu pancreatită acută și era să moară.

La vremea respectivă, a fost transportată de urgență la Viena pentru a primi cele mai bune îngrijiri. Până la vindecare însă, drumul a fost unul extrem de lung, în care celebra prezentatoare TV a fost nevoită să-și petreacă 100 de zile pe patul unui spital.

Citește și Câte cafele e recomandat să bem zilnic. Mihaela Bilic: „Te protejează de toate maladiile degenerative, neuronale, de Alzheimer, de Parkinson”

„N-am fost 100 de zile în comă, Slavă Cerului, dar miza a fost așa. Ei mi-au explicat mie așa „În primul rând, aveați o piatră pe care nu a văzut-o nimeni în România”, dacă aveți piatră la fiere, ascultați-mă, că nu vorbesc prostii, Stela Popescu s-a operat imediat după ce a aflat. A blocat pancreasul, iar el fiind blocat de piatră a zis că face el niște acid de topește și fierea, pe care nu a topit-o, dar toată otrava aia s-a dus în sânge”, a declarat Teo Trandafir, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Prima dată când a sunat la salvare, specialiștii i-au spus că este bine, iar a doua oară a ezitat să mai pună mâna pe telefon. Durerile au doborât-o și s-a văzut nevoită să apeleze din nou la ajutor de urgență.

„Când am sunat la urgență, am zis că nu mă doare stomacul, nu mă doare în dreapta, mă doare în bară. Am sunat prima oară, a venit salvarea, au verificat, au făcut ecografii în ziua aia, eu nu m-am omorât singură. Apoi, oamenii au plecat. De asta îmi era frică, să nu par așa (n.r cu aere de vedetă). Și am zis că e și târziu, îi deranjez pe oameni și asta era să mă coste viața.”, a mai povestit ea.

Citește și Care e starea de sănătate a lui Florin Piersic. Directorul Institutului Matei Balș, noi detalii: „Nu îi pune viața în pericol”

Prezentatoarea s-a simțit foarte rău și după operație. A trecut printr-o perioadă grea de recuperare.

„Când am sunat a doua oară îmi aduc aminte că eram în cămașă de noapte și obsesia mea era să nu-mi pierd papucii. Urma să nu am nevoie de papuci 100 de zile, pentru că atât nu m-am dat jos din pat. Acolo mă spălau, îngrijeau. Eu a trebuit să trăiesc un timp așa ca să fiu operabilă, pentru că dacă mă tăiau din prima… (…) Eu nu știam dacă-s bărbat au femei. M-am trezit după una dintre operații în care mă gândeam cine sunt, cum mă numesc, care sunt culorile și mi-a spus cineva atunci să fiu calmă. De acolo am luat-o de la zero.”, a mai povestit Teo Trandafir.