TEST: Spune-mi ce sos preferi, ca să îţi spun cine eşti

Ce preferi, clasica maioneză ori sanatosul guacamole? Sau poate mergi pe varianta mai picantă şi alegi salsa? Iata ce spune sosul preferat despre tine.

RomaniaTV.net
06 oct. 2014, 11:43
TEST: Spune-mi ce sos preferi, ca să îţi spun cine eşti

Sos barbeque – Tu nu esti doar prietenoasa, esti de-a dreptul fermecatoare. Ii fascinezi pe cei din jurul tau si esti in permanenta inconjurata de oameni. Iti place sa ai multi prieteni si esti capabila adesea sa faci sacrificii pentru a reusi sa ii tii pe toti langa tine.

Fire competitiva, nu te lasi pana cand nu reusesti tot ceea ce iti propui. Iti place sa detii controlul si nu te deranjeaza sa ii ajuti pe cei din jur.

Citeşte şi Cele mai sănătoase condimente

Guacamole – Esti vigilenta, dar si inteleapta. Nu te grabesti atunci cand vrei sa iei o decizie si nu te lasi influentata de cei din jur. Stii ca tu esti singura responsabila pentru actiunile tale, asadar vrei sa procedezi astfel incat sa nu ai ce sa iti reprosezi mai tarziu.

In ceea ce priveste dieta, e posibil sa iti impui mai multe restrictii decat ar trebui. Fii mai relaxata si vei vedea ca nu se intampla nimic rau daca te rasfeti din cand in cand cu cate o prajitura.

Ketchup – Esti copilaroasa si iti plac lucrurile simple. Te poti bucura inca de micile placeri ale vietii si esti destul de usor de multumit. Lucrurile noi si schimbarile iti provoaca o stare de neliniste.

Citeşte şi Feluri surprinzătoare de a folosi maioneza, dar nu în bucătărie

Adori sa iti petreci timpul cu prietenii in preajma carora te simti in largul tau. Nu te simti vinovata pentru micile placeri vinovate de la fast-food si consideri ca este important sa te rasfeti din cand in cand.

Maioneza – Esti multumita de viata pe care o ai si nu faci nimic pentru a ii impresiona pe ceilalti, ci pentru ca vrei si iti place. Sociabila si amabila, reusesti sa te intelegi bine cu toata lumea. Nu esti competitiva ci, mai degraba, cooperanta.

Iti place sa duci o viata relaxata, esti creativa si ingenioasa si reusesti sa iesi cu usurinta din situatiile neplacute.  

Preferi mustar, salsa, sos de soia? Interpretarea preferintelor tale o gasesti pe feminis.ro.