Theo Rose, adevărul despre infidelitatea de care a fost acuzată: „Cred că se întâmplă în viața tuturor. A fost dureros. Nu știu cât de corect e să te îndrăgostești”

Începutul relației dintre Theo Rose și Anghel Damian a fost extrem de discutat, mai ales în contextul în care toată lumea știa despre ei că erau implicați în alte relații.

12 apr. 2024, 15:15
Theo Rose, adevărul despre infidelitatea de care a fost acuzată: „Cred că se întâmplă în viața tuturor. A fost dureros. Nu știu cât de corect e să te îndrăgostești”

Atât Theo Rose, cât și Anghel Damian au fost acuzați multă vreme de infidelitate, iar cei doi au încercat ulterior să scape de aceste etichete care le-au fost atribuite în mod nedrept, după cum mărturisește chair solista.

Citește și Florin Piersic, dezvăluiri emoționante la 88 de ani, despre viața tumultoasă de actor: „Mi-e jenă să mi se spună «maestre»”

Theo Rose și Anghel Damian s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru serialul „Clanul”, unde el e regizor, iar ea actriță. La vremea aceea, amândoi erau implicați în alte relații de lungă durată. Ea era împreună cu Alex Leonte, iar el avea o relație de nouă ani cu Lia Bugnar.

Cum au ajuns Theo Rose și Anghel Damian să fie împreună. „Lucrurile s-au întâmplat corect. Cât de corect se putea. Nu știu cât de corect e să te îndrăgostești”

„Au fost oameni care au preferat să creadă o variantă a lor. Puteam eu să ies și să spun orice. Ei și-au făcut deja scenariul în care eu am înșelat. Singurul lucru pe care am putut să-l fac a fost să ies în față, să-mi asum situația, să le explic oamenilor cum au stat lucrurile, de fapt, fără să dau prea multe detalii. Dar sunt oameni care au așteptat să se întâmple ceva ca să poată să le fie la îndemână să gândească asta despre mine. Eu cred că se întâmplă asta în viața tuturor, sunt oameni care stau după colț și așteaptă să se lege de ceva. Niciodată nu a fost asta un scop pentru mine.

Am pus la suflet, evident, tot Anghel m-a ajutat să ies. Și m-a ajutat să ies adevărul, faptul că știam cum sunt lucrurile, că în interiorul situației a fost clar pentru toți oamenii implicați, cei patru, cum au stat lucrurile. Chiar dacă a fost dureros, chiar dacă unii au trecut mai greu sau mai ușor, cumva îți mai spală din suflet faptul că lucrurile s-au întâmplat corect. Cât de corect se putea. Nu știu cât de corect e să te îndrăgostești, dar cred că corect e să mergi și să spui cum stau lucrurile acasă și să dai celuilalt libertatea de a-și continua viața liniștit, fără să fie trădat”, a declarat Theo Rose în podcastul lui Teo Trandafir.

Citește și Sora lui Petrică Mîțu Stoian nu acceptă daune morale de la clinica pe care o trage la răspundere pentru pierderea fratelui său. ”Ce să fac cu banii, că oricum nu se mai întoarce!”

Lia Bugnar, distrusă de despărțirea de Anghel Damian, după nouă ani de relație

După ce s-a aflat că s-au despărțit, Lia Bugnar a evitat să vorbească despre suferința prin care trecea. Actriței i-a luat mult timp să se refacă.

„Nu am simțiți niciodată că el m-ar fi părăsit doar ca să fie cu o persoană mai tânără. Asta nu a fost niciodată o problemă între noi, diferența de vârstă de 23 de ani dintre noi. Nu a fost un flirt, relația noastră a ținut 9 ani. Nici o secundă nu a fost vorba de vârstă. Nu vreau să spun mai multe, pentru că el nu e aici de față și poate nu vrea să discutăm despre asta. Este interesantă, în schimb, reacția oamenilor, mă refer la comentarii.

Reacția oamenilor este canibală la astfel de situații, au păreri, erau sute de oameni, cel puțin din ce am văzut pe Facebook, constituiți într-un tribunal, care vorbeau despre făptura care declanșase marele amor, despre Anghel, despre făptura care fusese lăsată de izbeliște. La toți era: «da, pentru că este bătrână!» Mă gândeam atunci cât de anostă să fie viața ta să te bucuri de un om care e oricum prăpădit în acele momente. Mai ales că eu nu am avut niciodată instinctul de a poza în cineva care nu e atins, știa toată lumea ce s-a întâmplat și cine mă întreba atunci, colegi, prieteni: «Ce faci, Lia?», eu ziceam direct: «Sunt praf!» Atunci m-au călcat în picioare efectiv!”, a declarat Lia Bugnar.