Ultimele imagini cu Shara în viață. Cum a murit, de fapt, eleva olimpică din București

Au apărut ultimele imagini cu Shara Maria când încă era în viață! Adolescenta de 16 ani s-a prăbușit în camera din locuința iubitului ei, în Neamț!

15 dec. 2023, 13:54

Shara, eleva olimpică din București a cunoscut un tânăr pe internet, iar după o perioadă s-a decis să se întâlnească cu el. Astfel, a mers în orașul lui la o conferință națională a elevilor, unde a ales să se vadă cu Mateo, cel care avea să îi pună capăt vieții.

Citește și Care a fost ultima conversație între Shara și mama ei înaine ca adolescenta să moară: „Noapte bună. Sunt ruptă”

Tânărul a mers împreună cu Shara acasă la el, apoi s-au închis în cameră, urmând ca la câteva ore să se audă un zgomot puternic. Copila zăcea într-o baltă de sânge când au ajuns medicii.

Shara Ionășchiță avea 16 ani și toată viața înainte. Adolescenta plecase din București la Piatra Neamț pentru a lua parte la o conferinţă naţională a elevilor. Pe 31 iulie a părăsit Capitala, alături de o prietenă, potrivit Antena3.ro.

Tânărul, acuzat de trafic de droguri

Ajunși acolo, fata s-a întâlnit cu un băiat de 19 ani, cu care vorbea pe o rețea de socializare de circa trei ani. Tânărul a invitat-o acasă, iar adolescenta a mers fără să știe ce avea să urmeze.

Te-ar putea interesa și Noi detalii din dosarul tinerei olimpice ucise în Neamț! Cum funcționa rețeaua de distribuție a drogurilor

Cei doi s-au închis în camera lui, așa cum au surprins camerele de supraveghere. După ceva timp, s-a auzit un zgomot puternic. Băiatul a ieșit repede din cameră și a strigat după părinții lui.

Mama lui a fost prima care a urcat în cameră, a văzut că fata nu răspunde, apoi a decis să sune la 112. Înainte l-a întrebat ce s-a întâmplat și dacă a întreținut relații intime cu ea.

Când au ajuns medicii, Shara se afla într-o baltă de sânge.

Mateo le-a explicat oamenilor legii cum a ajuns adolescenta la el în casă. Cercetările continuă în cazul morții copilei de 16 ani.

Tânărul este acuzat de trafic de droguri şi deținere în vederea consumului.

Pe de altă parte, părinții Sharei sunt devastați de durere și spun că tânărul nu a fost acuzat de omor. După autopsie, medicii legiști au descoperit în trupul tinerei cel puțin trei tipuri de droguri.