Un bărbat din Brăila, reţinut pentru violarea repetată a două minore

Un bărbat de 39 de ani din Brăila a fost reţinut pe bază de ordonanţă, după ce şi-a violat timp de patru ani nepoata în vârstă de 11 ani, el săvârşind aceleaşi fapte timp de un an şi asupra fiicei unui vecin, în vârstă de 10 ani.

23 mai 2014, 12:02
Un bărbat din Brăila, reţinut pentru violarea repetată a două minore

Purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, inspector-principal Jenel Şogor, a declarat că faptele bărbatului au fost descoperite în urma unei reclamaţii depuse de o bătrână din comuna Gropeni, potrivit Agerpres.

La sediul Postului de Poliţie Comunal Gropeni s-a prezentat bunica unei fete de 10 ani, din localitate, şi a sesizat că minora, în timp ce se deplasa pe raza comunei, a fost acostată de localnicul Tudorel R., care a dus-o cu forţa în locuinţa lui şi a obligat-o să întreţină raporturi sexuale.

La scurt timp după sesizare, bărbatul a fost găsit şi condus la sediul Secţiei 2 de Poliţie Rurală Chiscani, pentru cercetări, stabilindu-se că el ar fi obligat-o pe minoră să întreţină în mod repetat raporturi sexuale cu el, respectiv în perioada 2013-mai 2014.

De asemenea, în perioada 2010-aprilie 2014, tot prin constrângere, acesta a întreţinut raporturi sexuale şi cu nepoata lui, în prezent în vârstă de 11 ani.

Urmează ca cele două victime să fie examinate din punct de vedere medico-legal, pentru emiterea concluziilor.

Inculpatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru comiterea infracţiunii de viol, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila şi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

CITEŞTE ŞI: Inginer din Cluj, ARESTAT PREVENTIV sub acuzaţia de PORNOGRAFIE INFANTILĂ