Un câine loial şi-a aşteptat zilnic, în acelaşi loc, stăpânul care murise. Află emoţionanta poveste

Legatura dintre un caine loial si stapanul sau poate dura chiar si dupa moarte. O dovedeste un ciobanesc german din SUA care si-a asteptat stapanul in fata portii timp de doua saptamani de la moartea barbatului.

25 feb. 2016, 13:54
Un câine loial şi-a aşteptat zilnic, în acelaşi loc, stăpânul care murise. Află emoţionanta poveste

Vecinii au povestit ca, in fiecare zi, vad cum ciobanescul german asteapta la poarta, in fata complexului de locuinte unde locuia alaturi de stapanul sau, Hatem Abuharbid, in varsta de 54 de ani, a fost ucis in timpul unui jaf armat, pe 7 februarie, scrie stirileprotv.ro.

Citeşte şi Câine aruncat în Râul Bistriţa. Operaţiune emoţionantă de salvare VIDEO

„Era limpede ca e un caine pierdut. Se tinea dupa fiecare masina si cand isi dadea seama ca nu e masina stapanului sau, se oprea in loc si arata atat de neajutorat”, a povestit o femeie care locuieste in zona.

Stapanul ciobanescului german a murit dupa ce a fost impuscat in picior de doi hoti care au jefuit magazinul de bricolaj in care lucra barbatul. Glontul l-a nimerit intr-o artera, iar Hatem s-a stins mai tarziu, la spital.

Locuitorii i-au lasat cainelui apa si mancare, dar cu toate acestea animalul nu a vrut sa se apropie de nimeni. Oamenii au reusit in cele din urma sa-l duca la un adapost.

Citeşte şi IMPRESIONANT. Povestea câinelui care şi-a aşteptat stăpânii în acelaşi loc timp de o lună

„Era foarte speriat si tremura cand am pus mana pe el. Mi se rupe inima cand ma gandesc ca si-a pierdut pentru totdeauna cel mai bun prieten”, a povestit un localnic.