Un liliac de dimensiuni umane a fost găsit în Filipine: „Este uriaş” FOTO

O postare pe Twitter a devenit virală după oamenii au rămas şocaţi de dimensiunile uriaşe ale unui liliac din Filipine. Se pare că este cea mai mare specie care există, şi este de-a dreptul înspăimântătoare.

RomaniaTV.net
07 iul. 2020, 14:04
Un liliac de dimensiuni umane a fost găsit în Filipine: „Este uriaş” FOTO

O fotografie cu un liliac gigantic i-a îngrozit pe utilizatorii reţelelor sociale. Imaginile au fost postate pe Twitter şi arată un liliac de dimensiuni umane, care arată ca un om în cea mai bună ținută fantezistă din lume sau ca o creatură dintr-un film de groază pe care nu vrem să-l vedem niciodată. 

Postarea a avut mai mult de un sfert de milion de like-uri având la descriere: „Vă amintiţi când am povestit despre Filipine că are lilieci de dimensiuni umane? Da, despre asta vorbeam.”

În comentariile postării, mulţi utilizatori susţin că liliacul este „mai înalt decât mine”. 

Specia de lilieci poate avea o anvergură impresionantă. Aripa poate ajunge până la aproximativ 1,70 metri, care este de dimensiuni umane și foarte înspăimântătoare, dar se estimează că corpul lor este de doar 60 de centimetri. Chiar dacă par că ar putea să răpească un om, aceştia au o greutate foarte mică, cântărind doar 1,2 kilograme. 

Citeşte şi: Pieţele de animale, deschise în plină pandemie. Imaginile provoacă fiori şi în vremuri normale FOTO

Cu toate acestea, se mândrește cu cel mai mare antebraţ deţinut de aceasta specie, măsurând 216 centimetri. 

„Imaginați-vă doar că acest liliac se trezește și începe să zboare direct spre voi. Eu aș pleca din țară”, a scris un utilizator.