Un student la medicină a murit după ce s-a aruncat de la etajul 7 al unui hotel, chiar de ziua iubitei lui

Un student la medicină, pe secţia de pediatrie, în vârstă de 24 de ani, s-a sinucis în timp ce sărbătorea ziua iubitei sale într-un hotel. Potrivit anchetei, tânărul s-a aruncat de la etajul 7 în timp ce prietena lui privea cu groază, după ce s-au certat din cauza alcoolului. 

RomaniaTV.net
20 feb. 2020, 15:50

Giorgio Contardi a ales să-i facă o surpriză iubitei sale şi au mers cu mai mulţi prieteni la un hotel din Empire State, la New York. Cuplul se afla sub influenţa alcoolului atunci când au început să se certe din cauza consumului excesiv de alcool al lui Contardi. În acest moment, potrivit anchetatorilor, tânărul medic în devenire a strigat că işi doreşte să moară şi s-a aruncat de la etajul 7 pe fereastră, chiar sub privirile îngrozite ale iubitei sale. 

Din declaraţiile Konstantinei Gkatzia, iubita studentului la medicină, cuplul şi-a aruncat vorbe grele înainte de sinucidere. Amândoi şi.au aruncat vorbe grele şi au spus că „îşi doresc să moară”, iar când Contardi a întrebat-o pe iubita lui dacă „crezi că te-as putea răni vredată”, aceasta a răspuns că „ai fcăut-o deja”. În acest moment tânărul s-a aruncat în gol. 

„Ultimul lucru pe care mi-l amintesc este imaginea cu el zburând prin fereastră, nu-mi venea să cred ceea ce vedeam. Am alergat și l-am văzut căzând. Totul s-a întâmplat în câteva secunde, nu am putut înțelege ce se întâmplă”, a adăugat iubita lui. 

Citeşte şi: Un medic ginecolog din Slatina a murit dupa ce a nascut gemeni

Domnul Contardi, din Chesterfield, South Yorkshire, era student la masterat la Universitatea Huddersfield specializată în chirurgie podiatrică în momentul morții sale. El a fost dus în grabă cu ambulanța la Infirmeria Generală Leeds, unde a fost pronunțat mort.