Un tânăr de 15 ani şi-a ucis sora mai mică în timpul nopţii! Cei doi se certaseră recent pe o tabletă

Un adolescent în vârstă de 15 ani din Kazahstan a recunoscut că şi-a ucis sora mai mică în somn după ce aceştia au avut parte de o ceartă urâtă pe o tabletă pe care o împărţeau. 

RomaniaTV.net
28 mai 2020, 15:04

Luda, fetiţa în vârstă de 10 ani, a fos ucisă în timpul nopţii, în oraşul Taraz din nordul Kazahstanului. Autorităţile au găsit-o pe fetiţă defigurată, cu craniul rupt, aceasta murind din cauza rănilor grave înainte ca paramedicii să ajungă la locul faptei. 

Vecinii spun că tragedia s-a produs după ce Luda și fratele ei Aleksey, în vârstă de 15 ani, au avut un conflict în curtea din apropierea casei lor. Cunoscuţii celor doi au descris-o pe fată ca fiind inteligentă și plină de viaţă. 

„I-am auzit certându-se pe o tabletă și l-am văzut pe Aleksey cu un ciocan în mână”, a declarat pentru presa locală Shynar Myrzakhmetova, vecina celor doi copii.

Citeşte şi: Bărbatul care a împuşcat un tânăr în scara blocului a fost prins. Acesta ar fi un cunoscut luptător de K1

Cearta celor doi a pornit atunci când Luda a cerut tableta pentru a studia, iar fratele ei, un jucător înfocat, a refuzat să i-o dea. Autorităţile au dezvăluit că Aleksey a atacat-o pe Luda noaptea în somn, lovindu-i capul de mai multe ori cu un ciocan. El a luat apoi cadavrul și l-a aruncat în stradă, lângă gardul vecinilor săi.

Vecina lor, Kristina Gosteva, a declarat că „capul lui Luda a fost zdrobit” și că „o parte a craniului a căzut când paramedicii i-au ridicat capul”. 

După gstul extrem, tănărul de 15 ani și-a schimbat hainele și și-a alarmat părinții, spunându-le că „sora lui a dispărut”. Familia s-a grăbit să o caute pe fata și Aleksey, care „a ajutat activ”, i-a dus la cadavru, înainte ca părinții săi să cheme autorități.

Citeşte şi: Cel mai periculos criminal în serie din România, eliberat condiţionat, AMENINŢĂ la câteva zile după ieşirea din închisoare VIDEO

Forțele de ordine au lansat un dosar penal pentru ucidere împotriva lui Aleksey, care a mărturisit crima. Băiatul va primi până la 15 ani de închisoare dacă este găsit vinovat. 

„În casă au fost găsite hainele şi încălţămintea, dar şi arma crimei, ciocanul. În timpul unui interogatoriu, Aleksey a spus că şi-a ucis sora pentru că „l-a scos din sărite”, a declarat Ardak Madimarov, șeful adjunct al departamentului de cercetări penale. 

Zhandos Mametkulov, șeful adjunct al departamentului de poliție locală a declarat că „fata a murit din cauza rănilor necompatibile cu viața înainte ca paramedicii să ajungă la fața locului”.