Unde fug bogaţii lumii de Covid. Deja au început să-şi construiască sau să-şi cumpere case acolo

Unde fug bogaţii lumii de Covid. Pentru foarte mulţi oameni potenţi financiar, locurile de vacanţă s-au transformat în locuinţe permanente. Aceştia aleg locuri în care obişnuiau să vină în vacanţă la schi, din Elveţia sau Franţa, unde cumpără proprietăţi imobiliare.

03 apr. 2021, 11:24
Unde fug bogaţii lumii de Covid. Deja au început să-şi construiască sau să-şi cumpere case acolo
Unde fug bogaţii lumii de Covid

Unde fug bogaţii lumii de Covid. Printre proiectele căutate se numără Les Chalets d’Adelaide din Grimentz, Elveţia, unde preţurile pornesc de la peste 760.000 de euro pentru cel mai mic apartament ori Falcon Lodge Chalets sau Les Chalets de Piste, din localitatea franceză Meribel.

Citeşte şi: Bill Gates, despre mutaţiile Covid. Cum putem pune STOP pandemiei: „Am petrecut mult timp discutând cu colegii”

Dacă nu pot călători până acolo din diverse motive, preferă să ţină legătura cu dezvoltatorii de complexuri de cabane şi apartamente, care implică în proiectarea şi amenajarea locuinţelor, discutând online cu arhitecţii, meseriaşii sau designerii.

Unde fug bogaţii lumii de Covid

Preţurile în aceste locuri încep de la 7,5 milioane de euro şi 6,4 milioane de euro pentru o cabană cu cinci dormitoare. Se caută chiar şi staţiuni de schi pe alte continente, cum ar fi Niseko din Japonia, unde, printre dotările obligatorii ale unei cabane se numără garajul dublu cu alee de acces încălzită, cameră pentru jocuri, facilităţi de karaoke ori bucătării unde gătesc maeştri bucătari personali, scrie The Telegraph, citat de Businessmagazin.ro.

Cât va mai dura al TREILEA VAL al pandemiei COVID

Valul trei al pandemiei COVID ar mai putea dura încă 45 de zile. Anunțul a fost făcut de profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS. Medicul Radu Țincu susține că valul trei ar putea s-ar putea încheia din două motive.

Alexandru Rafila susține că în condițiile noilor restricții, se poate vorbi despre o revenire la viața normală începând din această toamnă. Medicul Radu Țincu este de părere că cel de-al treilea val al pandemiei COVID se va încheia din două motive, datorită restricțiilor actuale și campaniei de vaccinare din România.

Al treilea val se poate încheia din două motive. În primul rând pentru că s-au introdus anumite măsuri de restricție, măsuri sanitare sporite care vor duce la o scădere a ratei de transmitere a virusului.

Pe de altă parte avem o campanie de vaccinare care capătă din ce în ce mai multe contur, astfel încât o proporție din populație va fi imunizată, lucru care va contribui la stoparea acestui val.

 Sunt două aspecte în ceea ce privește pandemia și momentul în care se va opri. O primă problemă o reprezintă sistemul sanitar și presiunea pe sistemul sanitar.

Există modele matematice dezvoltate de britanici care ne spun că la 32 de zile de la momentul în care am imunizat populația vulnerabilă, discutăm de vârstnici cu patologii cronice, mortalitatea în rândul acestei categorii va scădea cu 90%. Este un aspect important.

Și dacă discutăm despre când s-ar putea relaxa măsurile și să putem spune că revenim la viața normală, atunci când vom avea un grad de imunizare colectivă care depășește 70-75% din populația unei comunități” , a declarat Radu Țincu.