Victor Ponta, după ce Băsescu a fost pus să sufle în etilotest: E prea târziu acum

Fostul președinte Traian Băsescu a fost implicat într-un accident ușor, susțin surse din rândul anchetatorilor

23 mai 2022, 14:48
Victor Ponta, după ce Băsescu a fost pus să sufle în etilotest: E prea târziu acum

Fostul premier Victor Ponta a reacționat savuros după ce fostul președinte Traian Băsescu a făcut un mic accident de circulație în București. Băsescu a declarat pentru PRO TV că a lovit o altă mașină cu oglinda mașinii. Totuși, fostul șef de stat a fost pus să sufle în etilotest, moment taxat rapid de Ponta.  Prea tarziu acum / daca il puneau in 2009 … poate “traiam bine”, a scris Ponta pe Facebook.

Traian Băsescu a provocat un accident rutier în București. Fostul președinte a lăsat un bilet pe mașină, iar apoi s-a dus direct la Poliție

Fostul președinte Traian Băsescu a fost implicat într-un accident ușor, susțin surse din rândul anchetatorilor. El ar fi lovit o mașină care era parcată și apoi s-a prezentat la sediul Poliției. Băsescu a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero, precizează sursele. Accidentul a avut loc duminică. Sursele susțin că Traian Băsescu s-a dus la sediul Biroului Accidente Ușoare din cadrul Brigăzii Rutiere. El a declarat că în timpul unei manevre a lovit cu oglinda autoturismului, oglinda unui alt autovehicul, care era parcat. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero, au precizat sursele.

EXCLUSIV Gigi Becali: „Elena Udrea plăteşte din cauza lui Băsescu. Eu îi dădeam femeii să facă o treime din cât face un bărbat puşcărie. Da’ dacă femeile vor să fie egale cu bărbaţii?”

Imaginile în care Traian Băsescu te învață sa bei whisky au intrat în istorie. Chiar dacă era la acea vreme preşedinte în funcţie, a lăsat deoparte uzanţele protocolului specific demnitarilor de rang înalt şi le-a arătat cârcotaşilor cum poţi bea tărie fără să te îmbeţi.

Video epocal! Traian Băsescu te învață sa bei whisky după „rețeta” lui ca să nu te îmbeţi! Patru cuburi în pahar şi băutura doar cât să plutească! Asta e diferenţa dintre unul care ştie să bea şi unul care bea ca prostul!”