Violatorul din Sibiu, ARESTAT pentru 30 de zile. Ce explicaţii uluitoare a dat pentru a încerca să scape basma curată

Violatorul care a terorizat oraşul lui Klaus Iohannis a fost arestat pentru 30 de zile, chiar dacă a încercat să scape basma curată. Prins la o săptămână după ce a băgat groaza în zeci de femei, Daniel Zăpor le-a spus procurorilor că era atât de beat încât nu şi-a dat seama ce a făcut. Probele arată, însă, că el a mers pregătit şi a planificat totul în detaliu.

RomaniaTV.net
03 aug. 2016, 06:26
Violatorul din Sibiu, ARESTAT pentru 30 de zile. Ce explicaţii uluitoare a dat pentru a încerca să scape basma curată

Bărbatul de 25 de ani din Sibiu care a violat o femeie în Sibiu în urmă cu câteva zile a făcut declaraţii uluitoare în faţa anchetatorilor, după ce a fost reţinut pentru 24 de ore.

Bărbatul, un recidivist care anul trecut a comis o tâlhărie în judeţul Mureş şi se afla sub supraveghere timp de 4 ani a fost identificat pe baza probelor ADN. Cu toate astea, tânărul a încercat să scape basma curată. Le-a spus procurorilor că era beat şi nu şi-a dat seama ce a făcut. Anchetatorii nu cred o iotă și spun că era pregătit să caute o victimă, pentru că avea la el o pătură şi chiar o bandă adezivă.

Zeci de femei s-au temut zile la rând să iasă pe stradă din cauza lui. Săptămâna trecută a luat cu forţă o tânără care mergea pe stradă şi a dus-o pe malul râului, unde a bătut-o crunt, a violat-o şi chiar a băgat-o cu capul în apă.