Visul frumos s-a terminat pentru Iulia Vântur, a venit confirmarea despărțirii! Salman Khan, filmat în tandrețuri cu o altă femeie. „Cu Iulia de ce nu se pozează așa?”

La doar câteva zile după ce Iulia Vântur a refuzat să vorbească despre relația ei cu Salman Khan, lăsându-i pe mulți cu semne de întrebare, artistul a fost surprins în tandrețuri cu o altă femeie.

15 mart. 2024, 23:08
Visul frumos s-a terminat pentru Iulia Vântur, a venit confirmarea despărțirii! Salman Khan, filmat în tandrețuri cu o altă femeie. „Cu Iulia de ce nu se pozează așa?”

Salman Khan a apărut în mediul online alături de altă femeie, iar internauții au făcut ochii mari și primul lucru la care s-au gândit a fost că artistul și Iulia Vântur s-au despărțit.

Primele semne de întrebare au apărut acum câteva zile, după mai multe imagini cu cei doi parteneri. În timp ce Iulia îl privea cu atenție pe partener, Salman nu s-a uitat nici măcar puțin asupra româncei. Mai mult decât atât, și faptul că Iulia Vântur nu l-a însoțit pe actorul indian la pre-nunta miliardarului Anant Ambani i-a pus pe urmăritorii celor doi pe gânduri.

Citește și Diana Şucu rupe tăcerea despre relaţia cu soţul ei. Cum se înţelege, de fapt, cu boss-ul de la Rapid: „Nu e şeful meu!”

Toate aceste elemente au părut suspecte în ochii internauților, care cred că cei doi nu mai formează un cuplu. Acum au apărut noi imagini în care artistul s-a îmbrățișat cu o altă tânără.

„Nu l-am văzut la braț cu Iulia Vântur niciodată”, „Cu Iulia de ce nu se pozează așa?”, „Niciodată nu l-am văzut zâmbind lângă Iulia”, „Asta-i actuala iubită a lui Salman”, au spus internauții.

Iulia Vântur, scoasă din sărite de Teo Trandafir. Cele două au izbucnit: „Nu a părut că aveți o chimie, păreai că faci parte din stafful lui”

Iulia Vântur, scoasă din sărite de Teo Trandafir. Cele două au avut parte de un schimb de replici ceva mai tăioase în direct, chiar în emisiunea moderată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir, pe Kanal D2. Iubita lui Salman Khan nu a vrut să comenteze zvonurile car circulă în presă, iar Teo nu s-a lăsat.

Citește și Micutzu va face muncă în folosul comunității pentru 30 de zile, după scandalul de pe Calea Victoriei. ”Măcar treci, grasule obosit, pe la trecere”

Prezentatoarea a vrut să afle care este motivul pentru care artista nu se afișează nici până în prezent cu Salman Khan, deși se zvonește de câțiva ani faptul că ei ar forma un cuplu. Vizibil deranjată pentru că primește din nou această întrebare, blondina a reacționat dur.

„Eu am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu ascultă. Aici, în India, oamenii își doresc foarte mult să țină lucrurile private pentru ei, în cultura lor, mai ales generația de dinainte, și-au dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare. Nu înțeleg de ce mai vorbiți despre subiectul ăsta după atâția ani de zile în care eu am vorbit despre asta, am vorbit despre familia lui, despre el”, a declarat Iulia Vântur, în cadrul emisiunii Follow us!.

„Eu consideră că relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, trebuie trăite în interiorul casei tale. Poate m-am maturizat și eu, consider că nu trebuie să expunem asta public”, a continuat Iulia.