Walter Zenga are o nouă iubită româncă după ce a divorţat de Raluca Rebedea. Este un fotomodel în vârstă de 31 de ani FOTO

Walter Zenga, 61 de ani, a fost surprins pe străzile din Milano alături de noua sa iubită o româncă în vârstă de 31 de ani, stabilită în Italia.

27 oct. 2021, 17:04
Walter Zenga are o nouă iubită româncă după ce a divorţat de Raluca Rebedea. Este un fotomodel în vârstă de 31 de ani FOTO

Walter Zenga are o nouă iubită româncă după ce a divorţat de Raluca Rebedea. Walter Zenga, 61 de ani, a fost surprins pe străzile din Milano alături de noua sa iubită o româncă în vârstă de 31 de ani, stabilită în Italia.

Walter Zenga are o nouă iubită româncă după ce a divorţat de Raluca Rebedea

Walter Zenga a divorţat recent de Raluca Rebedea, după o căsnicie care s-a întins pe 15 ani şi din care au rezultat doi copii, Samira şi Walter jr. Ce doi s-au stabilit împreună în Dubai împreună cu copiii lor, însă lucrurile au început să scârţâie, iar ăn urmă cu aproximativ un an, Walter Zenga şi Raluca Rebedea au anunţat că relaţia lor a luat sfârşit şi că vor divorţa!

Dezvăluire-şoc în showbiz! Zenga, înşelat de Raluca chiar înainte de nuntă? S-a aflat cine ar fi fost amantul

Walter Zenga a revenit în Italia şi s-a mutat la Milano, în vreme ce Raluca Rebedea şi cei doi copii au rămas în Dubai, unde locuiesc şi în prezent. Paparazzii italieni i-au surprins pe Walter Zenga şi pe noua lui iubită, tot o româncă, Michela Motoc. În vârstă de 31 de ani, Michela Motoc s-a născut în România, dar a crescut în Italia, la Cavaion, în provincia Verona, scrie Corriere dello Sport. Model de meserie, Michaela Motoc a locuit pentru o perioadă în Dubai şi aici pare să-l fi impresionat prima oară pe Walter Zenga.