Accident provocat de un şofer beat, care conducea fără permis o maşină radiată cu numere false

Un șofer de 26 de ani din Mureș a încălcat toate regulile la volan. El a condus băut, fără carnet, o maşină radiată şi cu număr fals de înmatriculare.

24 sept. 2015, 08:27
Accident provocat de un şofer beat, care conducea fără permis o maşină radiată cu numere false

Tânărul, spun polițiștii, a condus un autovehicul radiat din circulaţie, cu număr fals de înmatriculare, fără a poseda permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice, potrivit turdalive.ro.

Acesta, în timp ce conducea un autovehicul pe raza comunei Mihai Viteazu, în afara localităţii, a pierdut controlul volanului, a derapat și a intrat în şanţul de pe partea stângă a drumului.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că autovehiculul era radiat din circulaţie şi avea număr fals de înmatriculare.

De asemenea, conducătorul auto nu poseda permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcolemiei.

CITEŞTE ŞI Gest NEBUNESC făcut de un bătrân pe un drum naţional. „Am crezut că vrea să se sinucidă” VIDEO

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul, neînregistrat sau neînmatriculat” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.